Φωτιές Αττική: Συνεχίζεται η έρευνα της Δικαιοσύνης - Καταθέτει ο δήμαρχος Ραφήνας
Με την κατάθεση του δήμαρχου Ραφήνας, Ευάγγελου Μπουρνού θα συνεχιστεί σήμερα η έρευνα της Δικαιοσύνης για τα αίτια της φονικής πυρκαγιάς στην Αττική.
Η εισαγγελέας Πρωτοδικών, κ. Βαρβάρα Γνεσούλη, στην οποία έχει ανατεθεί με παραγγελία του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ηλία Ζαγοραίου η διενέργεια της προκαταρκτικής εξέτασης, σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη εξέτασε πολλούς μάρτυρες και σήμερα, μεταξύ άλλων, έχει κληθεί ο δήμαρχος Ραφήνας, Ευάγγελος Μπουρνούς.
Υπενθυμίζεται ότι η εισαγγελέας έχει ορίσει ανεξάρτητο πραγματογνώμονα Πυραγό, ενώ έχει ζητήσει και την άμεση περαίωση της αυτοψίας από την Πυροσβεστική, με στόχο την ταχεία ολοκλήρωση της έρευνας για την απόδοση ποινικών ευθυνών.
Αύριο, στο πλαίσιο της εισαγγελικής ερευνας έχει κληθεί να καταθέσει ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης.
Η Καρδίτσα του έβαλε δύσκολα για 30 λεπτά, αλλά ο Παναθηναϊκός AKTOR έκανε το καθήκον του
22:17
Παραδοχή Πεζεσκιάν ότι οι Ιρανοί δυσκολεύονται να βρουν τρόφιμα εξαιτίας του πολέμου
22:08
Πώς έφτασε η Ελλάδα να δανείζεται φθηνότερα από τη Γαλλία - Η κρίση των ομολόγων στην Ευρώπη
21:58
Το ΠΑΣΟΚ ζητάει τη δημοσιοποίηση της συμφωνίας για τη Μονή Σινά
21:48