Καιρός: Κακοκαιρία στα νότια της Αττικής - Δείτε πού βρέχει
Σκηνικό φθινοπώρου θυμίζει τις τελευταίες ώρες ο καιρός, με τις συνθήκες να θυμίζουν περισσότερο Σεπτέμβρη παρά τέλος Ιουλίου.
Μετά τα σοβαρά προβλήματα που δημιουργήθηκαν το Σαββατοκύριακο και τις πλημμύρες σε αρκετές περιοχές του Λεκανοπεδίου, η Αττική πλήττεται για μια ακόμη φορά από την κακοκαιρία.
Το απόγευμα της Τρίτης (31/07), ισχυρή καταιγίδα έπληξε τα δυτικά και νότια προάστια. Σε περιοχές όπως το Περιστέρι, η Πετρούπολη, το Γκάζι και αρκετές συνοικίες του Πειραιά, όπως η Νίκαια, το Χαροκόπειο και η Παιδαγωγική η βροχή ήταν καταρρακτώδης, με αποτέλεσμα σε αρκετά σημεία να υπάρξει συσσώρευση υδάτων.
Η ΕΜΥ έχει εκδώσει έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού και εφιστά την προσοχή των πολιτών.
Στην υπόλοιπη χώρα, το απόγευμα της Τρίτης (31/07) σημειώνονταν βροχές σε περιοχές της Ηπείρου και της Μακεδονίας.
Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Παράταση στις αιτήσεις μέχρι αύριο, λέει η διοικήτρια ΔΥΠΑ - Όλα τα ΑΦΜ σήμερα
11:57
Κάγια Κάλας για πυροβολισμούς στις ΗΠΑ: «Η πολιτική βία δεν έχει θέση σε μια δημοκρατία»
11:42
Τέσσερις Παλαιστίνιοι νεκροί στη Λωρίδα της Γάζας από ισραηλινές επιθέσεις
11:41
40 χρόνια Τσερνόμπιλ: Ο Ζελένσκι κατηγορεί τη Ρωσία για πυρηνική τρομοκρατία
11:35