ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη 2.754.215 ευρώ την προηγούμενη εβδομάδα
Κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει καθημερινά το ΣΚΡΑΤΣ. Την προηγούμενη εβδομάδα, από τις 23 έως και τις 29 Ιουλίου 2018, το ΣΚΡΑΤΣ μοίρασε συνολικά 2.754.215 ευρώ.
Το ΣΚΡΑΤΣ κερδίζει συνεχώς νέους φίλους, καθώς είναι το μοναδικό παιχνίδι που προσφέρει κέρδη στη στιγμή, ενώ η γκάμα των παιχνιδιών του διευρύνεται συνεχώς. Με αφορμή την επέτειο των 60 χρόνων του ΟΠΑΠ, από την Παρασκευή 29 Ιουνίου κυκλοφορεί το νέο παιχνίδι ΣΚΡΑΤΣ «60 χρόνια ΟΠΑΠ», αξίας 2 ευρώ, που προσφέρει κέρδη έως και 60.000 ευρώ στους τυχερούς παίκτες. Από την ημέρα κυκλοφορίας του έως σήμερα, το παιχνίδι έχει μοιράσει κέρδη 1.587.923 ευρώ.
Παράλληλα, συνεχίζεται η κυκλοφορία του παιχνιδιού «Παγκόσμιο Κύπελλο στα Κέρδη», αξίας 2 ευρώ. Το «Παγκόσμιο Κύπελλο στα Κέρδη», το πρώτο ΣΚΡΑΤΣ με δεύτερη ευκαιρία, δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες που δεν έχουν κερδίσει κάποιο από τα έπαθλα του παιχνιδιού, να συμμετέχουν με το μη κερδισμένο δελτίο τους σε κλήρωση για πέντε ταξίδια στη νικήτρια χώρα της διοργάνωσης, τη Γαλλία.
Το ΣΚΡΑΤΣ διατίθεται από πρακτορεία ΟΠΑΠ, λαχειοπώλες, περίπτερα, καταστήματα ΕΛΤΑ και επιλεγμένα σούπερ μάρκετ.
SPONSORED
Επιβεβαιώνει το Κρεμλίνο την επιστολή Ζελένσκι: «Θα ενημερωθεί ο Πούτιν»
22:54
ΣΥΡΙΖΑ: Μήνυμα για «ενότητα» και «υπερβάσεις» από τον Φάμελλο λίγο πριν την Πολιτική Γραμματεία
22:45
Η Μοσάντ εξόπλισε τους Κούρδους του Ιράν με όπλα που κατέσχεσε από την Χαμάς και την Χεζμπολάχ
22:35
«Πήρα το παιδί και το πέταξα έξω»: Πώς η μητέρα έσωσε τη μικρή στο παρά πέντε στη Ναύπακτο
22:28