Χωρίς προβλήματα η υποβολή αιτήσεων για την έκτακτη ενίσχυση στους πυρόπληκτους
Κανονικά, χωρίς κανένα πρόβλημα, υπεβλήθησαν χθες, Τρίτη 31 Ιουλίου, συνολικά 602 αιτήσεις για τη χορήγηση της έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης, με τη μορφή επιδόματος, σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις από τις πυρκαγιές στις 23 και 24 Ιουλίου, στην Περιφέρεια Αττικής.
Σύμφωνα με το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, χθες, πρώτη ημέρα, από τις 602 αιτήσεις που υπεβλήθησαν, οι 207 κατατέθηκαν στο δημαρχείο Ραφήνας-Πικερμίου, οι 202 στον Δήμο Μαραθώνα, οι 163 στον Δήμο Μεγαρέων και οι υπόλοιπες 30 στο κεντρικό κτίριο του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.
Σε αυτήν την ηλεκτρονική διεύθυνση υπάρχουν χρηστικές πληροφορίες, σε θέματα υποδομών και μεταφορών, για κάθε ενδιαφερόμενο-πληγέντα από τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές.
Τι αλλάζει με το νέο νόμο για τους πολίτες που δεν έχουν εισιτήριο στα ΜΜΜ
00:30
Προσεγγίζει η Πυροσβεστική τους οκτώ που χάθηκαν σε φαράγγι στην Εύβοια - Είναι καλά στην υγεία τους
00:02
Ο Τραμπ μετράει τις ώρες για την «κόλαση» στο Ιράν - Δεν πτοείται η Τεχεράνη από τις απειλές του
23:59
Λεονταρίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ζητώ ο ίδιος την άρση της βουλευτικής ασυλίας μου»
23:47