ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά Αττική: Ιδιοκτήτης σκύλου δεν τον θέλει πίσω γιατί κάηκαν οι πατούσες του

Φωτιά Αττική: Ιδιοκτήτης σκύλου δεν τον θέλει πίσω γιατί κάηκαν οι πατούσες του
ZOOSOS

Με σοβαρά εγκαύματα αλλά και τη διαβεβαίωση από τους γιατρούς ότι σύντομα θα είναι καλά, νοσηλεύεται στην κτηνιατρική κλινική του Πικερμίου ένας σκύλος, που επέζησε από την καταστροφική φωτιά της Αττικής.

Αντίθετα από εκείνους που έμεναν πίσω για να σώσουν τα ζωάκια τους ενώ η φωτιά απλωνόταν με ραγδαία ταχύτητα γύρω τους ή εκείνους που βουτούσαν στη θάλασσα αγκαλιά με το πιστό τους κατοικίδιο για να το σώσουν, ο ιδιοκτήτης αυτού του σκύλου αποφάσισε να του γυρίσει την πλάτη.

Σύμφωνα με το zoosos.gr, ο 7χρονος γερμανικός ποιμενικός, βρέθηκε στην αυλή ενός σπιτιού στο κατεστραμμένο Μάτι λιπόθυμος αλλά ζωντανός.

fwtia mati skylos4

Πηγή φωτογραφίας: zoosos.gr

Έφερε σοβαρά εγκαύματα, κυρίως στις πατούσες του αλλά ο ιδιοκτήτης του δεν ζήτησε καν βοήθεια, παρά μόνο όταν του το πρότειναν οι εθελοντές διασώστες, παρέδωσε το λυκόσκυλο ώστε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Λίγες ημέρες μετά όμως, ειδοποίησε τους εθελοντές ότι δεν θέλει να του επιστρέψουν το σκυλί γιατί έχει καμένες πατούσες.

Πλέον, αναζητείται νέος κηδεμόνας για το σκύλο, με τη διευκρίνιση ότι θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας και ηλεκτρονική σήμανση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ