Κρήτη: Συλλήψεις για όπλα και κλοπές
Μετά από έρευνα των αστυνομικών στο σπίτι όπου διαμένει, συνελήφθη 57χρονος Έλληνας κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ, πρόκειται για επιχείρηση της αστυνομίας στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, για την καταπολέμηση της παράνομης οπλοκατοχής. Στο σπίτι του συγκεκριμένου άνδρα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 3 πιστόλια, 2 κυνηγετικά όπλα, περίστροφο, χειροβομβίδα και φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων.
Στο μεταξύ, χθες το απόγευμα συνελήφθη στα Χανιά 31χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για κλοπή προσωπικών αντικειμένων από το σπίτι 39χρονου. Από την προανάκριση των αστυνομικών, προέκυψε ότι ο 31χρονος, λίγες ώρες πριν είχε διαπράξει μια απόπειρα κλοπής σε οικία και μια κλοπή σε κατάστημα, αφαιρώντας το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ και κινητό τηλέφωνο.
Τέλος, στο Ηράκλειο, αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν 35χρονο Έλληνα για κλοπή, καθώς ο άνδρας αυτός είχε αφαιρέσει από κατάστημα ιδιοκτησίας 44χρονου Έλληνα, ένα ραδιοενισχυτή ήχου.
Άμεσα εντοπίσθηκε από αστυνομικούς, και στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το αφαιρεθέν αντικείμενο.
Συνελήφθη 66χρονος στην Νίκαια - Στο σπίτι του βρέθηκαν όπλα, τέιζερ και φυσίγγια
20:34
Ουγγαρία: Ο Όρμπαν επανεξελέξη πρόεδρος του Fidesz παρά τη συντριπτική ήττα στις εκλογές
20:22
Θεσσαλονίκη - Flyover: Ολοκληρώθηκε η κατεδάφιση του δεύτερου τμήματος της γέφυρας Πανοράματος
20:13
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός AKTOR 89-83: Πρωταθλητές Ελλάδας οι «ερυθρόλευκοι»
20:13