Πρόσκρουση επιβατηγού πλοίου στο λιμάνι της Σκιάθου
Στον προβλήτα του λιμανιού της Σκιάθου προσέκρουσε κατά τον κατάπλου του, το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο "Aqua Blue" με 170 επιβάτες, χωρίς να αναφερθούν τραυματισμοί αλλά ούτε θαλάσσια ρύπανση.
Λόγω της πρόσκρουσης, το πλοίο υπέστη μικρό ρήγμα σε στεγανό τμήμα του στην πρύμνη δεξιά, ενώ απαγορεύθηκε προσωρινά ο απόπλους του, μέχρι την αποκατάσταση των ζημιών και την προσκόμιση βεβαίωσης από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.
Το Aqua Blue προερχόταν από Ηράκλειο-Θήρα, Νάξο, Πάρο, Μύκονο, Τήνο, Σύρο, Άνδρο, Σκιάθο με τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη.
Οι επιβάτες θα προωθηθούν με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας στο λιμάνι του Βόλου με δύο επιβατηγά πλοία που αναχωρούν από τη Σκιάθο στις 8:15 και 9:50 και από εκεί για τη Θεσσαλονίκη με πούλμαν.
SPONSORED
Τρίτη θανατηφόρα επίθεση καρχαρία στην Αυστραλία μέσα σε τρεις εβδομάδες - Νεκρός 35χρονος
17:46
Τουρνάς: «Για κάθε πυρκαγιά που δεν θα ξεκινήσει, είναι μία μάχη που δεν θα χρειαστεί να δώσουμε»
17:34
Παραβιάσεις της εκεχειρίας και τυχοδιωκτισμό καταλογίζει στις ΗΠΑ το Ιράν
17:23
Καλαμάτα: Προφυλακίστηκε ο 41χρονος συζυγοκτόνος - Τι δηλώνει ο δικηγόρος του
17:10