Θανάσιμος τραυματισμός δύτη από ταχύπλοο στη Σαλαμίνα
Τραγικό θάνατο βρήκε στη Σαλαμίνα ένας 44χρονος δύτης, καθώς τραυματίστηκε θανάσιμα από ταχύπλοο σκάφος.
Το περιστατικό συνέβη στη θαλάσσια περιοχή Αγίου Νικολάου Σεληνίων και το λιμενικό ενημερώθηκε γι'αυτό τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής.
Στο σημείο έσπευσε στέλεχος του λιμενικού, το οποίο διαπίστωσε ότι το ταχύπλοο κατέπλεε στο μώλο Αγίου Νικολάου Σεληνίων μεταφέροντας (αφού είχε περισυνελέξει) έναν ακρωτηριασμένο άνδρα, ηλικίας 44 ετών, ο οποίος έφερε στολή δύτη, ενώ ακολουθούσε άλλο ταχύπλοο, με χειριστή έναν 61χρονο, σύμφωνα με δήλωση του οποίου είναι υπεύθυνος για τον τραυματισμό του άνδρα.
Άμεσα ο τραυματίας διεκομίσθη χωρίς τις αισθήσεις του με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Ο 61χρονος χειριστής του ταχύπλοου συνελήφθη ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.
Κυκλοφοριακό κομφούζιο στους δρόμους – Μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων στον Κηφισό
08:18
Ουκρανία: Έπληξε χημικό εργοστάσιο στη Ρωσία - Κατέστρεψε ρωσικό μαχητικό στην Κριμαία
08:10
Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε εταιρεία με ανακυκλώσιμα υλικά στα Διαβατά (vid)
08:07
Κακοκαιρία Byron: Εκτός λειτουργίας το Τραμ σε τμήμα της γραμμής Ασκληπιείο Βούλας - Λουτρά Αλίμου
08:02