ΕΛΛΑΔΑ

Ημιμαραθώνιος Κρήτης: Ο Ψαραντώνης, η Κρητικιά γιαγιά κι ένας τουρίστας στο νέο-ξεκαρδιστικό σποτ

Ημιμαραθώνιος Κρήτης: Ο Ψαραντώνης, η Κρητικιά γιαγιά κι ένας τουρίστας στο νέο-ξεκαρδιστικό σποτ
facebook/capture

Οι διοργανωτές του Ημιμαραθωνίου Κρήτης δημοσίευσαν ακόμη ένα ξεκαρδιστικό σποτάκι για τον αγώνα που θα διεξαχθεί στις 7 Οκτωβρίου στο Αρκαλοχώρι.

Η ιστορία τοποθετείται στη Νότια Κρήτη. Ένα όμορφο πρωί τρεις Κρητικοί τραγουδούν στο αυτοκίνητο και ένα τουρίστας απολαμβάνει τη θέα στο απέραντο γαλάζιο του λιβυκού πελάγους. Οι Κρητικοί βλέπουν στην άκρη του γκρεμού τον τουρίστα και νομίζουν ότι θέλει να... αυτοκτονήσει. Τον βάζουν στο αυτοκίνητο για να τον πάνε σπίτι τους και να τον περιποιηθούν.

Ο τουρίστας αρχικά πανικοβάλλεται αλλά φτάνοντας στο σπίτι καταλαβαίνει ότι όλοι έχουν αγνές προθέσεις, χαλαρώνει και απολαμβάνει την κρητική φιλοξενία. Στο σπίτι δεν ξέρει κανείς άλλος Αγγλικά, παρά μόνο η γιαγιά που γνωρίσαμε στο περσινό σποτ. Η γιαγιά μιλάει με τον τουρίστα και μεταφράζει αυτά που θέλει να πει. Ο Ψαραντώνης γνωστός για το χιούμορ του, πειράζει τον τουρίστα ενώ αυτός... γλυκοκοιτάζει την γαλανομάτα κοπέλα απέναντί του.

Ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης και το viral βίντεο με την Ελληνίδα μάνα

Ο Ψαραντώνης πιάνει τη λύρα και το κρητικό γλέντι ξεκινάει. Το διακόπτει όμως ο κρότος της ...κατσούνας του παππού που σαν μια ακόμα ένδειξη φιλοξενίας προξενεύει στον τουρίστα το Κατερινιώ. Ο τουρίστας στην αρχή νομίζει ότι το Κατερινιώ είναι η γαλανομάτα κοπέλα. Όταν καταλαβαίνει ότι δεν είναι, το σκάει από το παράθυρο και τρέχει στα αμπέλια και τα χωριά της φιλόξενης Κρήτης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ