Θεσσαλονίκη: Πραγματοποιούσαν κλοπές προσποιούμενοι τους υπαλλήλους της ΔΕΗ
Επ’αυτοφώρω συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης τρεις δράστες που έμπαιναν σε σπίτια, εμφανιζόμενοι σαν υπάλληλοι της ΔΕΗ κι έκλεβαν χρήματα και κοσμήματα.
Πρόκειται για άτομα ηλικίας 34, 26 και 34 ετών, οι οποίοι εμφανίζονταν σε ηλικιωμένους ως υπάλληλοι της ΔΕΗ και προφασιζόμενοι διάφορες δικαιολογίες (έλεγχο ηλεκτρολογικού εξοπλισμού κλπ) ερευνούσαν τους χώρους των οικιών και αφαιρούσαν χρηματικά ποσά και τιμαλφή.
Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι οι δράστες προέβησαν από 23-07-2018, σε τρεις περιπτώσεις κλοπών από οικίες κυρίως ηλικιωμένων, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και Καλαμαριάς, από τις οποίες αφαίρεσαν χρήματα και κοσμήματα αξίας 14.750 ευρώ περίπου.
ΕΛΛΑΔΑ
Φωτιά στην περιοχή της Θέρμης Θεσσαλονίκης - Σηκώθηκαν εναέρια μέσα
16:37
ΕΛΛΑΔΑ
Μήνυμα 112 για φωτιά στο Στεφάνι Κορινθίας - «Παραμείνετε σε ετοιμότητα»
16:34
ΚΟΣΜΟΣ
Νέα φονική επίθεση των ανταρτών Χούθι μέσα σε δύο ημέρες - Αντίποινα υπόσχεται το Ριάντ
16:23
ΕΛΛΑΔΑ
Σαμοθράκη: Ιταλίδα τουρίστρια σώθηκε χάρη στην άμεση επέμβαση νεαρού ναυαγοσώστη
16:12
ΕΛΛΑΔΑ