Σε ύφεση η φωτιά στην Εύβοια
Σε ύφεση βρίσκεται η πυρκαγιά στο δήμο Δίρφης-Μεσσαπίων Εύβοιας όπου συνεχίζονται οι προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων να τεθεί υπό πλήρη έλεγχο.
Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υπαρχηγός επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, Κωνσταντίνος Γιόβας, που είναι επικεφαλής των δυνάμεων πυρόσβεσης, δεν υπάρχει πλέον φλόγα παρά μόνο διάσπαρτες αναζωπυρώσεις, αλλά θα συνεχιστεί με αμείωτη ένταση, όλη τη νύχτα, η μάχη για την κατάσβεση, κυρίως από τα πεζοπόρα τμήματα και όλες τις επίγειες δυνάμεις.
Σύμφωνα με τον κ. Γιόβα, οι πυροσβέστες αντιμετωπίζουν δυσκολίες λόγω του ανάγλυφου της περιοχής αλλά και την πυκνή καύσιμη ύλη καθώς το πευκοδάσος ήταν γεμάτο ξερά κλαδιά και ρητίνη από τη συλλογή των ρητινοπαραγωγών.
Ωστόσο, οι δυνάμεις θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευθούν τη νύχτα, που δεν φυσάει, ώστε μέχρι αύριο το μεσημέρι, οπότε αναμένεται η ενίσχυση των ανέμων, να έχουν τελειώσει με την πυρκαγιά.
Θερινές εκπτώσεις: Πότε κάνουν «πρεμιέρα» - Ποια Κυριακή θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα
04:00
ΔΥΠΑ: Βήμα προς βήμα η υποβολή αιτήσεων για τις 50 Επαγγελματικές Σχολές
03:00
Σε λειτουργία τέθηκε το ψηφιακό Αποδεικτικό Είσπραξης από την ΑΑΔΕ
02:00
Πότε η μεταφορά χρημάτων γονέων από κοινό τραπεζικό λογαριασμό θεωρείται δωρεά - Οι παγίδες
01:00