Διάσωση τριών τραυματιών σε Όλυμπο και Σαμοθράκη
Με ένα ελικόπτερο Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας περισυνελέγη η 35χρονη που τραυματίστηκε στον αυχένα από πτώση πέτρας, στη διάρκεια ορειβασίας, στη θέση Λούκι του Μύτικα.
Η ορειβάτης περισυνελέγη από το καταφύγιο «Κάκαλος» στον Όλυμπο από το ελικόπτερο, κατόπιν αιτήματος της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.
Το ελικόπτερο μετέφερε την τραυματία στο Στρατόπεδο «Μπαλανίκα» στο Λιτόχωρο, από όπου την παρέλαβε ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας.
Παράλληλα, δύο τραυματισμένα άτομα στην περιοχή Φαράγγι του Φονιά, στο νησί της Σαμοθράκης, μεταφέρθηκαν σε ασφαλές σημείο από το ΕΚΑΒ.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο twitter, επιχείρησαν 4 πυροσβέστες με 1 όχημα.
Κρίσιμη εβδομάδα για τα επιτόκια της ΕΚΤ: Τι «βλέπουν» οι αναλυτές, η προσοχή στο 2026
07:24
ΗΠΑ: Το πρώτο βίντεο μετά τους πυροβολισμούς - Η στιγμή που ο φερόμενος δράστης ντυμένος στα μαύρα φεύγει από το Πανεπιστήμιο Brown
07:16
Ενώπιον της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας οδηγούνται 15 συλληφθέντες για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ
07:09
ΗΠΑ: Δύο νεκροί και εννέα τραυματίες από πυροβολισμούς στο Πανεπιστήμιο Brown στο Ρόουντ Άιλαντ
07:07