Φωτιά Αττική: Στους 96 οι νεκροί - Κατέληξε 68χρονος
Ένας 68χρονος εγκαυματίας ο οποίος νοσηλευόταν διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του ΚΑΤ, κατέληξε, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών από την φονική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου στην Ανατολική Αττική στους 96.
Αυτή τη στιγμή, 29 εγκαυματίες νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Αττικής, εκ των οποίων οι 3 διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ (συνολικά στις ΜΕΘ νοσηλεύονται 6).
Ένα παιδί εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» σε καλή κατάσταση, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία: «Η κατάσταση, όπως αποτυπώνεται από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας, έχει ως εξής: ο αριθμός των ταυτοποιημένων νεκρών ανέρχεται στους 81 και υπάρχουν δύο μη αναγνωρίσιμες σοροί, με διαθέσιμο DNA, οι οποίες δεν έχουν αναζητηθεί από συγγενικά πρόσωπα. Νοσηλευόμενα στα νοσοκομεία της Αττικής, έχουν καταλήξει μέχρι στιγμής 13 άτομα».
Ποιες περιοχές έλαβαν τα μεγαλύτερα ποσά από το επίδομα θέρμανσης - Πότε είναι η επόμενη δόση
04:00
Ποιους πολίτες αφορά η τριπλή επιστροφή ενοικίου το 2026 - Ποια τα ποσά
03:00
Δημόσιοι υπαλλήλοι: Τι κερδίζουν μετά τις φοροελαφρύνσεις
02:00
Εκπνέει η προθεσμία για το πρόγραμμα επιταγών βιβλίων από την ΔΥΠΑ
01:00