Ναυτική τραγωδία στις Οινούσσες: Ένας νεκρός και ένας αγνοούμενος
Τραγωδία σημειώθηκε στη θαλάσσια περιοχή νότια των Οινουσσών, καθώς ένας 68χρονος Ελληνοαμερικανός ανασύρθηκε νεκρός μετά από ανατροπή λέμβου. Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του 22χρονου γιου του θύματος.
Νωρίς το πρωί εντοπίστηκε σώος ένας 68χρονος, που επέβαινε στη λέμβο, ενώ τα ξημερώματα αλιευτικό σκάφος είχε περισυλλέξει και μια 24χρονη Ελληνοαμερικανίδα.
Η 24χρονη ήταν αυτή που είχε δηλώσει στο συμβάν, ενημερώνοντας τις Αρχές ότι το σκάφος στο οποίο επέβαινε με τον 68χρονο πατέρα της, τον 22χρονο αδελφό της αλλά και έναν οικογενειακό φίλο επίσης 68 ετών, ανετράπη.
Κατά πληροφορίες, νεκρός είναι ο πατέρας της 24χρονης.
Στις έρευνες συμμετέχουν τρία πλωτά του λιμενικού, ένα πλοίο του πολεμικού ναυτικού, τρία ιδιωτικά σκάφη και ένα ελικόπτερο της πολεμικής αεροπορίας.
Επίσκεψη του Υφυπουργού Άμυνας της Ιαπωνίας στην Αεροπορική Βάση Ελευσίνας
23:19
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 42χρονη Τουρκάλα που αναζητούνταν από την Interpol
23:10
«How to Lose a Guy in 10 Days»: Έρχεται sequel 23 χρόνια μετά με την Κέιτ Χάντσον
23:00
Τουρκία: Το υπουργείο Δικαιοσύνης απορρίπτει την απόφαση του ΕΔΔΑ για τον Οσμάν Καβάλα
22:43