Βόλος: Έδεσαν με αλυσίδες 16χρονο σε κολώνα της ΔΕΗ
Αλυσοδεμένος χειροπόδορα, σε κολώνα της ΔΕΗ, βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας ένας 16χρονος στο λιμανάκι του Άγιου Κωνσταντίνου, στο Βόλο.
Τα καταστήματα στην περιοχή ήταν γεμάτα από κόσμο και πολλοί κάτοικοι έκαναν τη βραδινή τους βόλτα όταν αναστατωμένοι διαπίστωσαν ότι ο νεαρός δεν μπορούσε να ελευθερωθεί.
Στον τόπο έσπευσε άμεσα ένα πυροσβεστικό όχημα με τρεις πυροσβέστες και με συνοδεία αστυνομικών έγινε ο απεγκλωβισμός, σύμφωνα με το taxydromos.gr.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, για το επίμαχο περιστατικό δεν έγινε κάποια καταγγελία στην αστυνομία.
ΕΛΛΑΔΑ
Χαλασμένα μπιφτέκια, βρώμικοι πάγκοι: Τι έδειξαν οι έλεγχοι στην αγορά τα Χριστούγεννα - Κατασχέθηκαν 21 τόνοι ακατάλληλων προϊόντων
11:52
ΚΟΣΜΟΣ
Το Κρεμλίνο απειλεί το Κίεβο για την «επίθεση στην κατοικία Πούτιν»: «Ο στρατός μας ξέρει πως και πότε να αντιδράσει»
11:49
ΕΛΛΑΔΑ
Αττική Οδός: Χειροπέδες σε 21χρονο που οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ - Προσπάθησε να διαφύγει
11:42
ΕΛΛΑΔΑ
Συνελήφθησαν τρεις 15χρονοι στις Αχαρνές για ληστεία σε βάρος 59χρονης – Την έριξαν στο έδαφος για να της πάρουν την τσάντα
11:33
ΠΟΛΙΤΙΚΗ