ΕΛΛΑΔΑ

Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση στην Αττική

Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση στην Αττική
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Ολοκληρώθηκε η αποκατάσταση της βλάβης σε ό,τι αφορά στο δίκτυο μεταφοράς, όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΑΔΜΗΕ. Η ομαλή ηλεκτροδότηση των περισσότερων περιοχών της Αττικής, που επηρεάστηκαν, έχει ήδη αποκατασταθεί. 

«Στο αμέσως επόμενο διάστημα», προστίθεται, «αναμένεται η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στο σύνολο των περιοχών. Τα ακριβή αίτια του συμβάντος βρίσκονται υπό διερεύνηση και θα υπάρξει ενημέρωση στη συνέχεια» αναφέρει η εν λόγω ανακοίνωση, και συμπληρώνει: «Ο ΑΔΜΗΕ ζητά συγγνώμη από τους πολίτες της Αττικής για την ταλαιπωρία που υπέστησαν εξαιτίας των διακοπών ρεύματος».

Επιπλέον, κανονικά γίνεται η κίνηση των συρμών του μετρό σε όλο το μήκος της γραμμής 2 Ανθούπολη-Ελληνικό, καθώς αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση της γραμμής.

Προβλήματα στην Αττική

Οι εκτεταμένες διακοπές ρεύματος δημιούργησαν πολλά προβλήματα στους δρόμους, καθώς τέθηκαν εκτός λειτουργίας φανάρια. Παράλληλα, η Πυροσβεστική δέχτηκε δεκάδες κλήσεις για απεγκλωβισμό ατόμων από ασανσέρ.

Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση καταγράφονται τόσο στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και στα βόρεια προάστια. Παγκράτι, Καισαριανή, Δάφνη, Μελίσσια, Κηφισιά, Καλλιθέα, Αγία Παρασκευή, Ζωγράφου, Ψυχικό, Χαλάνδρι, Γλυφάδα, Παλλήνη είναι ορισμένες μόνο από τις περιοχές που αντιμετώπισαν προβλήματα.

Σε προηγούμενη ανακοίνωσή του ο ΑΔΜΗΕ, ανέφερε ότι το πρόβλημα εμφανίστηκε -σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις- σε μετασχηματιστή του δικτύου διανομής στο Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης Παλλήνης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ