Τήνος: Διάσωση 29χρονου και του σκύλου του που έπεσαν στη θάλασσα
Στελέχη του λιμεναρχείου της Τήνου διέσωσαν έναν 29χρονο επιβάτη καταμαράν, ο οποίος έπεσε τη θάλασσα μαζί με το σκύλο του.
Το περιστατικό έλαβε χώρα το χθες, Τετάρτη, το απόγευμα και ο άντρας έπεσε στο εξωτερικό λιμάνι του νησιού κατά τον κατάπλου του καταμαράν «ΣΟΥΠΕΡΡΑΝΝΕΡ».
Άμεσα ενεργοποιήθηκε το τοπικό σχέδιο εκτάκτου ανάγκης της οικείας Λιμενικής Αρχής, ενώ απέπλευσε προς το σημείο ένα αλιευτικό σκάφος.
Παράλληλα, στελέχη του λιμεναρχείου μετέβησαν στην περιοχή και δύο εξ αυτών έπεσαν στη θάλασσα και διέσωσαν τον 29χρονο μαζί με τον σκύλο του.
Μέχρι στιγμής τα αίτια της πράξης του 29χρονου παραμένουν αδιευκρίνιστα, ενώ ο διασωθείς μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο κέντρο υγεία του νησιού όπου νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους.
Δένδιας για Αξαρλιάν: Διατηρούμε ζωντανή τη μνήμη του και όλων των θυμάτων της τρομοκρατίας
11:21
Τα ντέρμπι Ισπανία-Γαλλία και Αγγλία-Αργεντινή με ενισχυμένες αποδόσεις από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
11:08
Από σήμερα οι μειώσεις στις τιμές προμήθειας βενζίνης και ντίζελ
11:06
Κακλαμάνης: Οι πρόωρες εκλογές μπορεί να είναι και η θεραπεία στην πολιτική τοξικότητα
11:03