Σε ύφεση η φωτιά στην Κέρκυρα - Επέστρεψαν στα σπίτια τους οι κάτοικοι
Σε πλήρη ύφεση βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι σε δασική έκταση βορειοδυτικά της Κέρκυρας και εξαιτίας της οποίας εκκενώθηκε η περιοχή και απομακρύνθηκαν από τα σπίτια τους οι 110 κάτοικοι του χωριού Ραχτάδες.
Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πύραρχος Ανδρέας Ρίζος, από την πύρινη λαίλαπα τυλίχτηκαν στις φλόγες περισσότερα από 100 στρέμματα χορτολιβαδικής γης, ενώ δόθηκε σε κυκλοφορία και ο οδικός περιφερειακός δρόμος.
Χάρη στην άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, των εναέριων δυνάμεων με καναντέρ και πεζετέλ και της εθελοντικής προσπάθειας που έγινε, η φωτιά οριοθετήθηκε πριν πέσει η νύχτα και οι ζημιές περιορίστηκαν μόνο σε αγροτολιβαδικές εκτάσεις, ενώ οι κάτοικοι των Ραχτάδων επέστρεψαν στα σπίτια τους.
Προσαγωγή ατόμου για τη δολοφονία του 51χρονου τραγουδιστή στην Καρδίτσα (vids)
16:24
19η Πανελλαδική Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας - Μια πρόκληση για τη νέα γενιά και τη δημόσια υγεία
16:21
Επικοινωνία Χακάν Φιντάν με Ιράν, Αίγυπτο, ΗΠΑ και ΕΕ για τερματισμό του πολέμου
16:20
Νέα ιρανική πυραυλική επίθεση στο Ισραήλ - Δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί (vid)
16:08