Νταλίκα ξήλωσε όλα τα φώτα σήραγγας στην Αθηνών - Λαμίας
Κλειστή για 2 ώρες παρέμεινε η σήραγγα στην εθνική οδό Αθηνών Λαμίας στο 179 χιλιόμετρο πάνω από τα Καμένα Βούρλα, όταν ο οδηγός μιας νταλίκας -που για φορτίο του είχε ένα ακόμη αυτοκίνητο δεν υπολόγισε το ύψος του φορτίου- του μπήκε μέσα στη σήραγγα και στη συνέχεια ξήλωσε όλα τα φώτα που υπάρχουν στο πάνω μέρος της μικρής σήραγγας που έχει μήκος 280 μέτρα.
Για πρώτη φορά συμβαίνει, στις συγκεκριμένες σήραγγες τέτοιο ατύχημα, όμως εκείνη την ώρα δεν υπήρχαν άλλα αυτοκίνητα με συνέπεια να μην υπάρξουν τραυματισμοί.
Έτσι η κυκλοφορία στο ρεύμα της Εθνικής οδού από Λαμία προς Αθήνα γινόταν από παρακαμπτήριους δρόμους μέχρις ότου τα συνεργεία μπορέσουν και να βγάλουν τα οχήματα από τη σήραγγα αλλά και να αποκαταστήσουν τις βλάβες, μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Το συγκεκριμένο τμήμα της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας δόθηκε σε κυκλοφορία λίγο πριν τις 18:00.
Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση 27χρονη από το Μενίδι - Την εντόπισε πολίτης στο Ζεφύρι
21:30
Από τον E65 μέχρι τον ΒΟΑΚ - Τα πέντε έργα υποδομών που αλλάζουν την Ελλάδα
21:17
Πέθανε ο πρώην πρόεδρος της FIBA, Οράσιο Μουρατόρε
21:03
Κρήτη: Τραγωδία στην άσφαλτο - Νεκρός 25χρονος συνεπιβάτης μηχανής
20:49