Έφτασε στη Θεσσαλονίκη το «Ασημένιο Βέλος»
Κάτω από άκρα μυστικότητα έφτασε σήμερα, Σάββατο, τα ξημερώματα το «Ασημένιο Βέλος» στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Θεσσαλονίκης ταξιδεύοντας από την Ιταλία και μέσω Σκοπίων.
Το τρένο που έρχεται για να συναγωνιστεί τα αεροπλάνα, όπως λένε στον ΟΣΕ, πέρασε τα μεσάνυχτα από την Ειδομένη, όπου το υποδέχθηκαν ο τοπικός σταθμάρχης και άλλοι υπάλληλοι.
Σύμφωνα με το seleo.gr, αφού τακτοποιήθηκαν τα τυπικά, καθώς πρώτη φορά έμπαινε σε ελληνικό έδαφος, ξεκίνησε για τη Θεσσαλονίκη.
Επίσημη πρεμιέρα θα κάνει στις 8 Σεπτεμβρίου, ημέρα εγκαινίων της 83ης ΔΕΘ.
Πριν από την «επίσημη πρώτη» θα πραγματοποιηθούν, σύμφωνα με πληροφορίες, τέσσερα ή πέντε δοκιμαστικά δρομολόγια στο τμήμα του δικτύου από τη Θεσσαλονίκη μέχρι την Κατερίνη, με ταχύτητα έως 200 χιλιομέτρων/ώρα.
Χαλασμένα μπιφτέκια, βρώμικοι πάγκοι: Τι έδειξαν οι έλεγχοι στην αγορά τα Χριστούγεννα - Κατασχέθηκαν 12 τόνοι ακατάλληλων προϊόντων
11:52
Το Κρεμλίνο απειλεί το Κίεβο για την «επίθεση στην κατοικία Πούτιν»: «Ο στρατός μας ξέρει πως και πότε να αντιδράσει»
11:49
Αττική Οδός: Χειροπέδες σε 21χρονο που οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ - Προσπάθησε να διαφύγει
11:42
Συνελήφθησαν τρεις 15χρονοι στις Αχαρνές για ληστεία σε βάρος 59χρονης – Την έριξαν στο έδαφος για να της πάρουν την τσάντα
11:33