Πανσέληνος Αυγούστου: Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα
Κορυφώνεται σήμερα, Κυριακή 26 Αυγούστου, ο εορτασμός της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου, με εκδηλώσεις που διοργανώνει το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού σε αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία και μνημεία ανά την επικράτεια.
Μουσικές συναυλίες, ποιητικές βραδιές, παρατήρηση του έναστρου ουρανού, θεατρικές παραστάσεις, εικαστικές εκθέσεις, παραστάσεις χορού, ξεναγήσεις και προβολές ταινιών πλαισιώνουν την πετυχημένη δράση, που σε ορισμένους χώρους και μουσεία ολοκληρώνεται αύριο Δευτέρα 27 Αυγούστου.
Φέτος θα πραγματοποιηθούν συνολικά εκδηλώσεις σε 132 αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία της χώρας, ενώ θα παραμείνουν ανοιχτοί για το κοινό χωρίς τη διοργάνωση εκδηλώσεων 37 χώροι και μουσεία.
Το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού διοργανώνει από το 2002 με επιτυχία τις εκδηλώσεις της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου προσφέροντας τους αρχαιολογικούς χώρους και τα μνημεία στο κοινό σε μια καλοκαιρινή βραδιά κάτω από το φως του αυγουστιάτικου φεγγαριού.
Η είσοδος σε όλους τους χώρους είναι ελεύθερη για το κοινό.
Μπορείτε να δείτε ΕΔΩ τον κατάλογο των εκδηλώσεων.
ΗΠΑ: Αγωνία για τη μητέρα δημοσιογράφου του NBC - Εξετάζουν το σενάριο της απαγωγής
10:03
Τροχαίο δυστύχημα στη Θηβών - Χαλκίδας μετά από σφοδρή σύγκρουση οχημάτων: Νεκρός ένας 57χρονος
09:56
Το γιγαντιαίο μνημείο που χτίστηκε για την αιωνιότητα – Kαι στέκεται ακόμη 1.700 χρόνια μετά
09:50
ΤΑ «ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ» ΚΑΙ ΤΑ «ΧΡΥΣΑ» DEALS: Η σχέση Τραμπ - Ερντογάν, τα νέα «παζάρια» και οι προειδοποιήσεις Δένδια
09:48