Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην Αθηνών - Λαμίας μετά τη διαμαρτυρία προσφύγων
Λίγο μετά τις 18:00 αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας, η οποία είχε διακοπεί λίγο πριν τις 14:30 σήμερα Δευτέρα 27 Αυγούστου λόγω καθιστικής διαμαρτυρίας προσφύγων στο ύψος της Μαλακάσας.
Νωρίτερα, μετανάστες που φιλοξενούνται στο Κέντρο Φιλοξενίας της Μαλακάσας διαμαρτυρόμενοι για τις συνθήκες κράτησής τους έκαναν κατάληψη στο οδόστρωμα.
Η διαμαρτυρία τους φαίνεται πως είχε να κάνει και με την ισχυρή βροχόπτωση που έπληξε νωρίτερα την περιοχή. Η κυκλοφορία είχε διακοπεί τόσο στην εθνική οδό όσο και στον παράδρομο.
Η ουρά των αυτοκινήτων είχε ξεπεράσει τα διόδια Αφιδνών και στα δυο ρεύματα: Και προς Αθήνα και προς Λαμία.
Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, κάποιοι μετανάστες πέταξαν πέτρες και αντικείμενα σε όποιον επιχειρούσε να βιντεοσκοπήσει τη διαμαρτυρία.
Τα «SOS» που πρέπει να προσέξουν οι καταναλωτές για Black Friday και Cyber Monday
01:00
Νέες προσλήψεις στο Πυροσβεστικό Σώμα - Αναλυτικά οι ειδικότητες
00:30
ΗΠΑ:Η κυβέρνηση καταθέτει αγωγή κατά της Καλιφόρνια για τον ανασχεδιασμό των εκλογικών περιφερειών
23:57
Καραϊβική: Τέσσερεις νεκροί από αμερικανική επίθεση κατά σκάφους που φέρεται να διακινούσε ναρκωτικά
23:50