Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην Αθηνών - Λαμίας μετά τη διαμαρτυρία προσφύγων
Λίγο μετά τις 18:00 αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας, η οποία είχε διακοπεί λίγο πριν τις 14:30 σήμερα Δευτέρα 27 Αυγούστου λόγω καθιστικής διαμαρτυρίας προσφύγων στο ύψος της Μαλακάσας.
Νωρίτερα, μετανάστες που φιλοξενούνται στο Κέντρο Φιλοξενίας της Μαλακάσας διαμαρτυρόμενοι για τις συνθήκες κράτησής τους έκαναν κατάληψη στο οδόστρωμα.
Η διαμαρτυρία τους φαίνεται πως είχε να κάνει και με την ισχυρή βροχόπτωση που έπληξε νωρίτερα την περιοχή. Η κυκλοφορία είχε διακοπεί τόσο στην εθνική οδό όσο και στον παράδρομο.
Η ουρά των αυτοκινήτων είχε ξεπεράσει τα διόδια Αφιδνών και στα δυο ρεύματα: Και προς Αθήνα και προς Λαμία.
Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, κάποιοι μετανάστες πέταξαν πέτρες και αντικείμενα σε όποιον επιχειρούσε να βιντεοσκοπήσει τη διαμαρτυρία.
Νεκρός βρέθηκε ο 27χρονος που είχε εξαφανιστεί από το χωριό Μυρσίνη στα Γρεβενά
11:13
Ο Μάριος Φραγκούλης φέρνει την πιο λαμπερή-γιορτινή παράσταση στο Christmas Theater τη Δευτέρα 14/12
11:07
Καρυστιανού: «Θεωρώ πολύ πιθανή την αυτοδυναμία - Έχουμε στοιχεία από όλες τις ιδεολογίες»
11:04
Η Νορβηγία προτείνει προσωρινή απαγόρευση των γυαλιών ΑΙ σε δημόσιους χώρους
10:51