Φωτιά Μάτι: Στους 98 οι νεκροί της εθνικής τραγωδίας
Στους 98 έφτασαν οι νεκροί από την πυρκαγιά στην ανατολική Αττική, μετά τον θάνατο μίας ηλικωμένης γυναίκας, όπως επιβεβαιώνει η Πυροσβεστική Υπηρεσία.
Η εγκαυματίας, ηλικίας 83 ετών, νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «ΚΑΤ».
Τη Δευτέρα είχε καταλήξει ακόμη ένας εγκαυματίας, ηλικίας 78 ετών ο οποίος νοσηλευόταν στο «Θριάσιο».
Ο αριθμός των ταυτοποιημένων νεκρών ανέρχεται στους 83, ενώ από τους νοσηλευόμενους στα νοσοκομεία της Αττικής έχουν καταλήξει μέχρι στιγμής 15 άτομα.
Εξιτήριο έλαβε το παιδί που νοσηλευόταν στο Παίδων
Ο ανήλικος που νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», λόγω εγκαυμάτων που υπέστη κατά τη φονική πυρκαγιά πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.
Το παιδί αυτό ήταν το τελευταίο που νοσηλευόταν και οι θεράποντες ιατροί του αναφέρουν ότι έχει πλέον πολύ καλή κλινική εικόνα.
Δηλητηριασμένα βέλη πριν από 60.000 χρόνια αποκαλύπτουν το εξελιγμένο κυνήγι των πρώιμων ανθρώπων
09:00
Mercosur: Ποια τα οφέλη για λάδι, τυριά, ροδάκινα και ακτινίδια - Η νέα αγορά 300 εκατ. καταναλωτών και οι αντιδράσεις
08:51
Σύσκεψη στο Λευκό Οίκο με πετρελαϊκούς κολοσσούς - Τραμπ: «Ασφαλείς οι επενδύσεις στη Βενεζουέλα»
08:41
Γιατί έχουμε κουνούπια στην Ελλάδα και τον χειμώνα: Η κλιματική αλλαγή και ο ιός του Δυτικού Νείλου
08:31