Ξεκίνησε ο πρώτος κύκλος κατεδαφίσεων αυθαιρέτων
Ξεκίνησε χθες, Τετάρτη, ο πρώτος κύκλος κατεδαφίσεων αυθαιρέτων στο παραλιακό μέτωπο Αθηνών-Σουνίου, στην Αγριλέζα και στην περιοχή Μαραθώνα- Διονύσου.
Σε δήλωσή του ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης, έκανε γνωστό πως αυτός ο πρώτος κύκλος κατεδαφίσεων περιλαμβάνει 22 κτίσματα και επαναλαμβάνει τη πρόθεση της κυβέρνησης να επιταχύνει τις διαδικασίες κατεδάφισης και για τα υπόλοιπα αυθαίρετα.
Η δήλωση του κ. Σταθάκη έχει ως εξής:
«Η πρόθεση της κυβέρνησης να προχωρήσει στην επιτάχυνση της κατεδάφισης 3.200 αυθαιρέτων κτισμάτων στην Αττική υλοποιήθηκε με νομοθετικές παρεμβάσεις πριν από λίγες εβδομάδες. Χθες, ξεκίνησε ο πρώτος κύκλος των κατεδαφίσεων που περιλαμβάνει 22 παραδοτέα κτίσματα στο παραλιακό μέτωπο Αθηνών-Σουνίου, στην περιοχή Αγριλέζα και στην περιοχή Μαραθώνα-Διονύσου. Τις αμέσως επόμενες εβδομάδες θα επιταχυνθούν οι κατεδαφίσεις μέσω διαδοχικών νέων προκηρύξεων διαγωνισμών».
Καθαρά Δευτέρα: Πώς θα γιορτάσουν τα Κούλουμα οι δήμοι της Αττικής - Πού θα παρασκευαστεί η μεγαλύτερη λαγάνα
08:54
Πάτρα: Πάνω από 600 περιστατικά μέθης, τραυματισμούς και ξυλοδαρμούς αντιμετώπισε ο Ερυθρός Σταυρός (pics)
08:42
Εξαγορές και συγχωνεύσεις αλλάζουν την ασφαλιστική διαμεσολάβηση: Οι σημαντικότερες εξελίξεις
08:38
Οι ΗΠΑ σταματούν από αύριο την είσπραξη δασμών που κρίθηκαν παράνομοι από το Ανώτατο Δικαστήριο
08:33