Ξεκίνησε ο πρώτος κύκλος κατεδαφίσεων αυθαιρέτων
Ξεκίνησε χθες, Τετάρτη, ο πρώτος κύκλος κατεδαφίσεων αυθαιρέτων στο παραλιακό μέτωπο Αθηνών-Σουνίου, στην Αγριλέζα και στην περιοχή Μαραθώνα- Διονύσου.
Σε δήλωσή του ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης, έκανε γνωστό πως αυτός ο πρώτος κύκλος κατεδαφίσεων περιλαμβάνει 22 κτίσματα και επαναλαμβάνει τη πρόθεση της κυβέρνησης να επιταχύνει τις διαδικασίες κατεδάφισης και για τα υπόλοιπα αυθαίρετα.
Η δήλωση του κ. Σταθάκη έχει ως εξής:
«Η πρόθεση της κυβέρνησης να προχωρήσει στην επιτάχυνση της κατεδάφισης 3.200 αυθαιρέτων κτισμάτων στην Αττική υλοποιήθηκε με νομοθετικές παρεμβάσεις πριν από λίγες εβδομάδες. Χθες, ξεκίνησε ο πρώτος κύκλος των κατεδαφίσεων που περιλαμβάνει 22 παραδοτέα κτίσματα στο παραλιακό μέτωπο Αθηνών-Σουνίου, στην περιοχή Αγριλέζα και στην περιοχή Μαραθώνα-Διονύσου. Τις αμέσως επόμενες εβδομάδες θα επιταχυνθούν οι κατεδαφίσεις μέσω διαδοχικών νέων προκηρύξεων διαγωνισμών».
Ογκόλιθοι και μπάζα καταπλάκωσαν τη γυναίκα - Εικόνες από το σημείο της τραγωδίας στην Κόρινθο (pics&vids)
17:58
ΣΥΡΙΖΑ για δικογραφίες ΟΠΕΚΕΠΕ: Ούτε οι παραιτήσεις, ούτε οι συμψηφισμοί θα τους σώσουν
17:47
Πασχαλινό «σαφάρι» ελέγχων σε πρατήρια, σούπερ μάρκετ και λαϊκές - Φρένο στα φαινόμενα κερδοσκοπίας
17:37
Δικηγόροι για δίκη Τεμπών: Αντιδεοντολογικές συμπεριφορές από συγκεκριμένη δικηγόρο
17:26