Δράμα: Ανήλικος μαχαίρωσε 52χρονο
Έξι άτομα συνελήφθησαν το βράδυ της Τετάρτης από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας που κατηγορούνται για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί όπλων κατά περίπτωση.
Αναλυτικότερα, οι έξι αλλοδαποί δράστες ηλικίας 16, 17, 18, 18, 20 και 41 ετών που βρίσκονταν σε κεντρικό σημείο του χωριού, επιτέθηκαν απρόκλητα, λεκτικά και με σωματική βία, σε βάρος ενός 52χρονου που έτυχε να περνάει από το σημείο και στη συνέχεια ο 17χρονος τον τραυμάτισε με μαχαίρι στην ωμοπλάτη.
Στο σημείο προσέτρεξαν άμεσα αστυνομικοί και συνέλαβαν τους δράστες, σύμφωνα με το voria.gr.
Από τον χώρο του συμβάντος κατασχέθηκε ένα μαχαίρι, συνολικού μήκους 24 εκατοστών. Ο 52χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας, όπου και νοσηλεύεται.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.
Νέο κληρονομικό δίκαιο 2026: Τι αλλάζει στα δικαιώματα συγγενών και συντρόφων
02:00
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τις 30 Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) - Ποια η προθεσμία
01:00
Αντίστροφη μέτρηση για την πληρωμή των επιδομάτων ΟΠΕΚΑ: Πότε θα καταβληθούν
00:30
Το πέμπτο κύμα καύσωνα αναμένεται στην νότια Ιταλία - Νεροποντές προβλέπονται στα βόρεια
23:56