ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο ντοκουμέντο: Η μάχη με τη φωτιά μέσα στο γκαράζ του «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Βίντεο ντοκουμέντο: Η μάχη με τη φωτιά μέσα στο γκαράζ του «Ελευθέριος Βενιζέλος»
(EUROKINISSI / ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ)

Βίντεο ντοκουμέντο από τα άδυτα του πλοίου «Ελευθέριος Βενιζέλος», στο οποίο έχουν καταγραφεί οι προσπάθειες των ανδρών της Πυροσβεστικής να φτάσουν στο σημείο της φωτιάς, που ξέσπασε το βράδυ της περασμένη Τρίτης, για να την σβήσουν, έδωσε στη δημοσιότητα το Πυροσβεστικό Σώμα.

Επικρατεί το απόλυτο σκοτάδι, με τους πυροσβέστες να προσπαθούν με δυσκολία να φτάσουν στο τρίτο γκαράζ, απ’ όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά.

Οι πυροσβέστες κατάφεραν να σβήσουν πλήρως τη φωτιά το μεσημέρι του Σαββάτου και πλέον αρχίζουν οι έρευνες που θα ρίξουν φως στα αίτια που την προκάλεσαν.

Βρήκαν καραμπίνα με φυσίγγια σε φορτηγάκι των ΕΛΤΑ

Το πρωί σε φορτηγάκι των ΕΛΤΑ που είχε υποστεί καταστροφή από τη φωτιά εντοπίστηκε μία καραμπίνα με φυσίγγια, αλλά σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για νόμιμη μεταφορά με παραλήπτη πελάτη στην Κρήτη.

Πάντως οι αρμόδιες αρχές του κεντρικού λιμεναρχείου Πειραιά ερευνούν αν πράγματι ήταν νόμιμη η μεταφορά του συγκεκριμένου όπλου.

Το πλοίο αφού ξεφορτωθούν όλα τα οχήματα θα ερευνηθεί εξονυχιστικά από την πυροσβεστική υπηρεσία και πραγματογνώμονες προκειμένου να συνταχθεί έκθεση για τα αίτια της φωτιάς.

Έως σήμερα από το πλοίο έχουν ξεφορτωθεί 6 φορτηγά, 29 επικαθήμενα, 3 λεωφορεία, 24 οχήματα και 14 δίκυκλα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ