Ανατροπή νταλίκας: Κανονικά η κυκλοφορία στην Εθνική Αθηνών-Λαμίας
Μετά από πεντέμισι ώρες ταλαιπωρίας δόθηκε και πάλι στην κυκλοφορία αργά το βράδυ της Κυριακής η εθνική οδός, που είχε κλείσει από ανατροπή νταλίκας στο ύψος του Μαρτίνου.
Σύμφωνα με το lamiareport.gr, στις 22:40 δόθηκε στην κυκλοφορία το ρεύμα προς Αθήνα στην εθνική οδό, αφού καθαρίστηκε καλά το οδόστρωμα από τα τζάμια που είχαν διασκορπιστεί μετά από ανατροπή νταλίκας στο 120ο χλμ, στις στροφές του Μαρτίνου.
Η κυκλοφορία στην Εθνική Οδό στο ρεύμα προς Αθήνα είχε κλείσει από τις 5:30 το απόγευμα και γινόταν από παρακαμπτήριο, από τη γέφυρα του Μαρτίνου μέχρι το Κάστρο Βοιωτίας. Στη συνέχεια, δόθηκε στην κυκλοφορία μία λωρίδα, μετά από σχετικές ενέργειες της τροχαίας και της εταιρείας εκμετάλλευσης.
Ωστόσο, οι ουρές που δημιουργήθηκαν νωρίτερα ξεπερνούσαν τα 8 χιλιόμετρα, αφού την ώρα που έγινε το ατύχημα η κίνηση ήταν αυξημένη λόγω του ότι επιστρέφουν στην πρωτεύουσα οι τελευταίοι εκδρομείς του Αυγούστου.
Μητσοτάκης για fake news: Έχω πέσει και εγώ θύμα αλλά δεν έκανα αγωγή - Στοχοποίησαν την κόρη μου
19:56
Το FBI προειδοποιεί για κίνδυνο επιθέσεων με drones στην Καλιφόρνια από το Ιράν
19:47
Θεσσαλονίκη: Καρδιακή ανακοπή υπέστη 10χρονο παιδί σε κολυμβητήριο - Νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο
19:45
Ιράν: Διαθέτουμε πυραύλους υψηλής ταχύτητας που εκτοξεύονται υποβρυχίως - Ίσως τους χρησιμοποιήσουμε
19:34