ΕΛΛΑΔΑ

25 γλώσσες στο νέο πρόγραμμα του Διδασκαλείου Ξένων Γλωσσών του ΕΚΠΑ

25 γλώσσες στο νέο πρόγραμμα του Διδασκαλείου Ξένων Γλωσσών του ΕΚΠΑ
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Ξεκινούν τα μαθήματα όλων των τμημάτων του Διδασκαλείου Ξένων Γλωσσών του Πανεπιστημίου Αθηνών, για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019.

Τα μαθήματα, που γίνονται είτε στο κέντρο της Αθήνας είτε στην Πανεπιστημιούπολη, μπορούν να τα παρακολουθήσουν φοιτητές όχι μόνο του ΕΚΠΑ, αλλά και άλλων ελληνικών ΑΕΙ και ΤΕΙ, καθώς και εργαζόμενοι ή άλλοι ενδιαφερόμενοι, ενώ τα δίδακτρα είναι ιδιαίτερα χαμηλά, και ξεκινούν από 200,00 ευρώ το χρόνο.

Σήμερα στο Διδασκαλείο διδάσκονται 25 γλώσσες όλων των επιπέδων: Αγγλική, Αιθιοπική, Αλβανική, Αραβική, Βουλγαρική, Γαλλική, Γερμανική, Δανική, Ιαπωνική, Ινδική (Hindi – Σανσκριτική), Ισπανική, Ιταλική, Κινεζική, Κορεατική, Νορβηγική, Ολλανδική, Περσική, Πολωνική, Πορτογαλική, Ρωσική, Σερβική, Σουηδική, Τουρκική, Τσεχική και Φινλανδική.

Επιπλέον, προσφέρονται ειδικά προγράμματα για όποιον επιθυμεί να εξειδικευτεί στη γλώσσα, τη μετάφραση, τη νομική ή την ιατρική επιστήμη.

Το Διδασκαλείο Ξένων Γλωσσών χορηγεί Βεβαίωση Παρακολούθησης & Βεβαίωση Σπουδών σε όσους ολοκληρώνουν επιτυχώς την παρακολούθηση του τμήματος στο οποίο έχουν εγγραφεί.

Το Διδασκαλείο Ξένων Γλωσσών ιδρύθηκε το 1931 και αποτελεί σήμερα μια ανεξάρτητη και αυτοτελή ακαδημαϊκή μονάδα, υπό την εποπτεία των Πρυτανικών Αρχών, η οποία προσφέρει προγράμματα διδασκαλίας ξένων γλωσσών ανωτέρου επιπέδου.

Δείτε όλα τα προγράμματα που προσφέρονται εδώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ