Θύμα διάρρηξης ο Ευάγγελος Αντώναρος

Ερωτήματα εγείρει η δεύτερη κατά σειρά διάρρηξη σε ιδιωτικό χώρο του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου και στελέχους της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελου Αντώναρου, την Κυριακή.
Ο κ. Αντώναρος αναφέρθηκε για το περιστατικό αυτό με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook, τονίζοντας ότι «η ληστεία είναι περίεργη γιατί και τις δύο φορές, δεν αφαιρέθηκε απολύτως τίποτα από τον ιδιωτικό του χώρο».
O πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος γράφει: «Απλά το καταγράφω για να γνωρίζουν όσοι πρέπει να ξέρουν: Για δεύτερη φορά μέσα σε οκτώ μήνες γίνεται διάρρηξη σε ιδιωτικό μου χώρο. Και τις δύο φορές δεν αφαιρέθηκε - σχεδόν - τίποτε από τους αγνώστους. Αυτό κι αν είναι περίεργο. Αλλά ας είναι…».

ΧΡΗΜΑ
Επιδόματα ΟΠΕΚΑ: Πότε αναμένεται να καταβληθούν στους δικαιούχους
04:00
ΧΡΗΜΑ
Κοινωνικός Τουρισμός: Μέχρι πότε μπορεί να γίνει χρήση της επιταγής από τους δικαιούχους
03:00.jpg?t=mFsgLUmVBjX8kxCfhytAcw)
ΧΡΗΜΑ
Προγράμματα «Εξοικονομώ»: Παρατείνονται οι προθεσμίες έως τα τέλη του 2025
02:00.jpg?t=sQYn58Mj87bberHZ5T3UbQ)
ΧΡΗΜΑ
e-ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών από σήμερα Δευτέρα έως τις 4 Ιουλίου
01:00
ΧΡΗΜΑ