Αιγύπτιος και Αλγερινός οι δολοφόνοι του 65χρονου στους Θρακομακεδόνες
Ένας Αιγύπτιος ο οποίος συνελήφθη για ληστεία και ένας Αλγερινός είναι οι δολοφόνοι του 65χρονου που είχε βρεθεί νεκρός μέσα στο σπίτι του στους Θρακομακεδόνες.
Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς οι οποίοι αφού έπνιξαν με τη ζώνη τους τον 65χρονο, αμέσως μετά άρπαξαν ότι υπήρχε μέσα στο σπίτι και εξαφανίστηκαν.
Οι αστυνομικοί βρήκαν DNA και αποτυπώματα στη μονοκατοικία του 65χρονου και όταν συνελήφθη σε επαρχιακή πόλη ο Αιγύπτιος που προηγουμένως είχε ληστέψει διαπίστωσαν ότι πρόκειται για ένα από τους δύο δράστες της δολοφονίας.
Και οι δύο αλλοδαποί εξετάστηκαν και παραδέχτηκαν το έγκλημα και σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.
ΚΟΣΜΟΣ
LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: Η στιγμή που ο Νετανιάχου δίνει εντολή για την εξουδετέρωση του Λαριτζανί - «Δέχτηκε επίθεση σε κρησφύγετο» - Γραπτό μήνυμά του δημοσίευσε η Τεχεράνη
12:29
CULTURE
Η τρυφερή εμφάνιση του Στίβεν Σπίλμπεργκ με την εγγονή του στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ (pics)
12:24
ΕΛΛΑΔΑ
Μυτιλήνη: Λαμβάνονται μέτρα μετά την επιβεβαίωση κρούσματος αφθώδους πυρετού σε βοοειδή
12:24
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
«Το πρώτο βήμα έγινε»: Εξοπλισμός σε 500 εθελοντές Πολιτικής Προστασίας για πρώτη φορά από το κράτος
12:13
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ