Πέλλα: Νεκρός 30χρονος που παρασύρθηκε από εμπορική αμαξοστοιχία
Ένας 30χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα, όταν παρασύρθηκε από εμπορική αμαξοστοιχία στο ύψος της Άρνισσας, στην Πέλλα.
Πρόκειται για Αλβανό υπήκοο, ο οποίος πιθανότατα είχε εισέλθει παράτυπα στην Ελλάδα μαζί με συγγενικό του πρόσωπο.
Κάτω από συνθήκες που ερευνώνται, ο άτυχος άνδρας φέρεται να κάθισε πάνω στις σιδηροδρομικές γραμμές με συνέπεια να παρασυρθεί από τη διερχόμενη αμαξοστοιχία και να βρει ακαριαίο θάνατο.
Σύμφωνα με σημερινή ενημέρωση της Αστυνομίας, το περιστατικό συνέβη χθες στις 14:30 το μεσημέρι και οι τοπικές αστυνομικές Αρχές ειδοποιήθηκαν τρεις ώρες αργότερα από διερχόμενο πολίτη.
Αστυνομικοί του τμήματος Έδεσσας διεξάγουν προανάκριση, ενώ η κατάθεση του 40χρονου εξάδελφού του που τον συνόδευε αναμένεται να ρίξει «φως» στις ακριβείς συνθήκες του συμβάντος. Ο τελευταίος κρατείται για παράτυπη είσοδο στη χώρα.
Θανατηφόρα παράσυρση πεζού από φορτηγό στη Βέροια - Νεκρός 88χρονος
17:42
ΗΣΑΠ: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη Γραμμή 1 του Μετρό
17:31
ΕΕ μετά την τηλεδιάσκεψη των υπ. Εσωτερικών: Αλληλεγγύη στην Ισπανία - Έμφαση στην προστασία συνόρων
17:30
Μειώνεται η τιμή του πετρελαίου εν μέσω ελπίδων για συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν
17:17