ΕΛΛΑΔΑ

«Δαχτυλίδι της Φωτιάς»: Τι πρέπει να γνωρίζετε για το επικίνδυνο παιχνίδι

«Δαχτυλίδι της Φωτιάς»: Τι πρέπει να γνωρίζετε για το επικίνδυνο παιχνίδι
Pixabay

Σε επαγρύπνηση είναι οι Αρχές για το επικίνδυνο παιχνίδι «Δαχτυλίδι της Φωτιάς».

Το «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» παίζεται με τράπουλα και όσοι χάνουν οφείλουν να πιούν την ποσότητα αλκοόλ που έχει ορίσει αυτός που κάνει «μάνα».

Συγκεκριμένα, το επικίνδυνο παιχνίδι περιλαμβάνει πολλές παρτίδες με τράπουλα και σε κάθε γύρο οι παίκτες πρέπει να καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ.

Νικητής αναδεικνύεται εκείνος που θα καταφέρει να μην χάσει τις αισθήσεις του.

20χρονη καταγγέλλει βιασμό, ενώ έπαιζε το παιχνίδι

Μία 20χρονη από την Ηλιούπολη κατήγγειλε στις Αρχές πως συμμετείχε σε ένα τέτοιο παιχνίδι και μετά από μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ έπεσε θύμα βιασμού από δύο άντρες, που επίσης έπαιζαν.

Όπως ανέφερε, μετά από πολλούς γύρους και με τα ποτήρια να γεμίζουν και να αδειάζουν, άρχισε να χάνει τις αισθήσεις της. Ένας «συμπαίκτης» της προθυμοποιήθηκε να την οδηγήσει στο υπνοδωμάτιο για να ξαπλώσει. Εκεί την παρενόχλησε.

Ωστόσο, η ίδια, όπως είπε, αντέδρασε, με αποτέλεσμα ο άντρας να αποχωρήσει. Λίγα λεπτά μετά, εισήλθαν δύο νεαροί στο δωμάτιο, βρήκαν την 20χρονη να κοιμάται και άρχισαν να ασελγούν πάνω της.

Η ίδια ξύπνησε ταραγμένη, ούρλιαξε για βοήθεια, ωστόσο εκείνοι συνέχισαν τις πράξεις τους.

Μετά το περιστατικό η νεαρή έτρεξε στο Α.Τ. Ηλιουπόλεως για να καταγγείλει τον βιασμό της και οι δύο νεαροί συνελήφθησαν.

Όπως είπαν στις Αρχές «είχαν πιει υπερβολικά και δεν ήξεραν τι έκαναν». Οι συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ