Προσαγωγές ατόμων που επιχείρησαν να ανέβουν στο Λευκό Πύργο για να πετάξουν φέιγ βολάν
Στην προσαγωγή ατόμων, που σύμφωνα με την Αστυνομία, επιχείρησαν να ανέβουν στο Λευκό Πύργο προκειμένου να πετάξουν φέιγ βολάν, προχώρησαν αστυνομικές δυνάμεις στη Θεσσαλονίκη.
Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για 4 με 5 άτομα τα οποία οδηγήθηκαν σε αστυνομικό τμήμα όπου εξετάζονται.
Στο πλαίσιο αυτό ερευνάται εάν συνδέονται με το περιστατικό που προηγήθηκε στις 12 το μεσημέρι στα γραφεία του ΣΒΒΕ στα Λαδάδικα, όπου ανέβηκε ολιγομελής ομάδα αναρτώντας πανό και πετώντας φέιγ βολάν.
Η παραπάνω ενέργεια αποδόθηκε σε μέλη της αυτοαποκαλούμενης αναρχικής συλλογικότητας "Ρουβίκωνας" και της "Ελευθεριακής Πρωτοβουλίας Θεσσαλονίκης", ενώ σχετικό βίντεο αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα που φιλοξενεί απόψεις του αντιεξουσιαστικού και αναρχικού χώρου.
Νέες απειλές Τραμπ κατά του Ιράν: «Ανοίξτε τα Στενά του Ορμούζ αλλιώς θα ζείτε στην κόλαση»
15:18
Συνέντευξη τύπου Τραμπ για τη διάσωση του πιλότου στο Ιράν - Τι αναφέρει σε ανάρτησή του
15:14
Στις 12 αύριο το μεσημέρι το τηλεοπτικό μήνυμα Μητσοτάκη για ΟΠΕΚΕΠΕ - Σύσκεψη και για την ακρίβεια ενόψει Πάσχα
14:59
ΑΑΔΕ: Αδήλωτες συναλλαγές ύψους 5,6 εκ. ευρώ σε 8.000 φορολογικούς ελέγχους το α΄τρίμηνο του 2026
14:56