Προσαγωγές ατόμων που επιχείρησαν να ανέβουν στο Λευκό Πύργο για να πετάξουν φέιγ βολάν
Στην προσαγωγή ατόμων, που σύμφωνα με την Αστυνομία, επιχείρησαν να ανέβουν στο Λευκό Πύργο προκειμένου να πετάξουν φέιγ βολάν, προχώρησαν αστυνομικές δυνάμεις στη Θεσσαλονίκη.
Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για 4 με 5 άτομα τα οποία οδηγήθηκαν σε αστυνομικό τμήμα όπου εξετάζονται.
Στο πλαίσιο αυτό ερευνάται εάν συνδέονται με το περιστατικό που προηγήθηκε στις 12 το μεσημέρι στα γραφεία του ΣΒΒΕ στα Λαδάδικα, όπου ανέβηκε ολιγομελής ομάδα αναρτώντας πανό και πετώντας φέιγ βολάν.
Η παραπάνω ενέργεια αποδόθηκε σε μέλη της αυτοαποκαλούμενης αναρχικής συλλογικότητας "Ρουβίκωνας" και της "Ελευθεριακής Πρωτοβουλίας Θεσσαλονίκης", ενώ σχετικό βίντεο αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα που φιλοξενεί απόψεις του αντιεξουσιαστικού και αναρχικού χώρου.
SPONSORED
Γαλλία: Η σορός που εντοπίστηκε ανήκει στην 11χρονη Λιανά που είχε εξαφανιστεί
19:45
Τελείωσε η περιπέτεια των αστροναυτών στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό - Ακυρώθηκε η εντολή εκκένωσης
19:40
Πέθανε σε ηλικία 85 ετών ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Σουφλιάς
19:31
Νέα νομοθετική ρύθμιση για τη στήριξη των παραγωγών Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας
19:25