ΔΕΘ 2018: «Όχι στις περικοπές» λένε οι ένστολοι που διαμαρτύρονται στον Λευκό Πύργο
Στην πλατεία του Λευκού Πύργου, στη Θεσσαλονίκη συγκεντρώθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής ένστολοι, με αφορμή τα εγκαίνια της 83ης ΔΕΘ και την παρουσία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα στην πόλη.
Στη συνέχεια έκαναν πορεία διαμαρτυρίας προς το υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης και το Γραφείο του Πρωθυπουργού.
«Στέλνουμε στον πρωθυπουργό ξεκάθαρο μήνυμα και καλούμε να το λάβει σοβαρά υπ’ όψιν του γιατί η υπομονή που έχουμε δείξει τόσα χρόνια έχει τα όριά της», λένε οι ένστολοι στη διαμαρτυρία που πραγματοποιούν αυτή την ώρα στο Λευκό Πύργο.
«Όχι στις περικοπές, όχι στα μέτρα θανάτου», είναι το μήνυμα που στέλνουν, λέγοντας χαρακτηριστικά πως έχουν «χορτάσει από υποσχέσεις και ζητούν τέλος στην κοροϊδία».
Σύμφωνα με πληροφορίες από το thesstoday.gr, κρατούν πανό με τα αιτήματά τους και αρκετοί από αυτούς φορούν τις στολές τους.
Το Ευρωπαϊκό Ελεγκτικό Συμβούλιο επισημαίνει αδυναμίες στο πλαίσιο της ΕΕ για την καταπολέμηση της απάτης
23:59
Ο ισραηλινός στρατός απειλεί με κατεδάφιση 25 πολυκατοικίες σε προσφυγικό καταυλισμό στη Δυτική Όχθη
23:54
Ηλικιωμένες Ρομά προσπάθησαν να περάσουν κοκαΐνη, χάπια και κάνναβη στις φυλακές Χανίων
23:49
Το ρωσικό ΥΠΕΞ καταδικάζει την ένοπλη επίθεση στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας
23:44