ΔΕΘ 2018: Τι απαντά ο ΣΕΒ για την αποχώρηση του Φέσσα
Διευκρινίσεις για την αποχώρηση του προέδρου του ΣΕΒ από την τελετή έναρξης της ΔΕΘ δίνει ο Σύνδεσμος, τονίζοντας ότι τα εγκαίνια καθυστέρησαν και ο κ. Φέσσας αποχώρησε λόγω ανειλημμένης υποχρέωσης.
Συγκεκριμένα ο ΣΕΒ αναφέρει τα εξής:
«Ο πρόεδρος του ΣΕΒ μετέβη στην Θεσσαλονίκη για να παραστεί στα εγκαίνια της ΔΕΘ και για να παρακολουθήσει τις ομιλίες της τελετής έναρξης, που είχαν προγραμματισθεί για τις 19:00 του Σαββάτου.
Για διάφορους λόγους, η έναρξη της τελετής καθυστέρησε και λόγω ανειλημμένης υποχρέωσης, ο πρόεδρος του ΣΕΒ αποχώρησε πριν τη λήξη της, ώστε να μεταβεί με την τελευταία πτήση στην Αθήνα».
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Στο 13ο Celebrity Beach Volleyball Game της W.I.N. Hellas η ισότητα και η ενδυνάμωση ήταν οι νικητές
17:03
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«Κουνάτε το γκολπόστ και είστε και οφσάιντ» - Η ατάκα Πιερράκακη σε Ανδρουλάκη για τα κόκκινα δάνεια
17:03
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ - Rheinmetall
16:59
ΚΟΣΜΟΣ
H βίλα του Μπερλουσκόνι στην Σαρδηνία πωλείται στην βασιλική οικογένεια του Κατάρ
16:57
ΕΛΛΑΔΑ