Η Τουρκία επέστρεψε τα κινητά των δύο Ελλήνων στρατιωτικών
Η Τουρκία επέστρεψε τα τρία κινητά των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνταν στις φυλακές της Ανδριανούπολης επί 167 ημέρες, πριν γίνει η δίκη τους.
«Τα κινητά είναι καθαρά και η έρευνα έχει ολοκληρωθεί και τυπικά. Δεν υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να διερευνηθεί. Ελάτε να τα παραλάβετε» φέρεται να είπε στους δύο Τούρκους συνηγόρους τους, ο εισαγγελέας Αδριανούπολης.
Τα κινητά τηλέφωνα θα αποσταλούν στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας και από εκεί στη στρατιωτική τους μονάδα, όπου υπηρετούν ο ανθυπολοχαγός Άγγελος Μητρετώδης και ο λοχίας Δημήτρης Κούκλατζης, σύμφωνα με την εφημερίδα «Έθνος».
Όσον αφορά τον οπλισμό τους, ο οποίος κατασχέθηκε την ώρα της σύλληψης από την τουρκική περίπολο τον Μάρτιο, αναμένεται να επιστραφεί μετά την ολοκλήρωση της δίκης.
Χάρτης πρόβλεψης Πυρκαγιών (27/06): Πολύ υψηλός κίνδυνος πρόκλησης φωτιάς σε πέντε περιφέρειες
06:45
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (27 Ιουνίου)
06:30
Ν. Κατσέλη: Πώς θα υπολογιστούν οι καταβολές που έχουν γίνει - Με μειωμένο τόκο οι επόμενες δόσεις
06:00
Αγορά ακινήτων: Ποια μένουν απούλητα - Οι τέσσερις τύποι των πωλητών
05:00