ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες για την υπόθεση ομηρίας στη Λαμία

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες για την υπόθεση ομηρίας στη Λαμία
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Σε εφιάλτη μετατράπηκε η διαδικτυακή γνωριμία μιας Γαλλίδας με Λαμιώτη, καθώς όπως αποκαλύφθηκε την Κυριακή ο 34χρονος κρατούσε για μέρες δεμένη και φιμωμένη τη γυναίκα σε δωμάτιο του σπιτιού του.

Όπως γράφει η τοπική ιστοσελίδα LamiaReport, ο Λαμιώτης είχε γνωριστεί με την 40χρονη Γαλλίδα πριν από τρία χρόνια και είχαν συνάψει σχέση, η οποία είχε λήξει πριν από λίγο καιρό.

Τις τελευταίες ημέρες, επικοινώνησαν ξανά και η Γαλλίδα πείστηκε να ταξιδέψει στη χώρα μας για να τον συναντήσει από κοντά.

Ο 34χρονος την περίμενε την Τετάρτη το απόγευμα στο Σταθμό Λιανοκλαδίου, από όπου την παρέλαβε και την οδήγησε στο διαμέρισμά του στο κέντρο της Λαμίας.

Η 40χρονη Γαλλίδα φέρεται να ισχυρίστηκε ότι ο 34χρονος την ξάπλωσε με τη βία στο κρεβάτι, της έκλεισε το στόμα με μονωτική ταινία και τα μάτια με ένα μαντήλι ενώ παράλληλα της έδεσε τα χέρια και τα πόδια. Στη συνέχεια, πάντα σύμφωνα με το LamiaReport, την κλείδωσε σε ένα δωμάτιο. Η 40χρονη κατάφερε να λυθεί και να επικοινωνήσει με τον πατέρα της, που με τη σειρά του ενημέρωσε την Ιντερπόλ.

Το πρωί του Σαββάτου, αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας εντόπισαν το στίγμα του κινητού της Γαλλίδας και έκαναν έφοδο στο ισόγειο σπίτι του 34χρονου.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, για την απαγωγή γνώριζε και μια 24χρονη από τη Λαμία την οποία φιλοξενεί στο σπίτι του ο 34χρονος.

Ο Λαμιώτης-δεσμοφύλακας οδηγήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής ενώπιον του Εισαγγελέα, καθώς βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα. Η 24χρονη βρίσκεται αντιμέτωπη με κατηγορίες για υπόθαλψη εγκληματία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ