Πανελλαδικές 2018: Μέχρι σήμερα η προθεσμία για τις ηλεκτρονικές εγγραφές των νέων φοιτητών
Κατά μία ημέρα παρέτεινε το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων την προθεσμία ηλεκτρονικής εγγραφής των πρωτοετών φοιτητών.
Σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό, η προθεσμία των εγγραφών έληγε τη Δευτέρα, ωστόσο, με τα νέα δεδομένα, οι επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων έτους 2018 μπορούν να εγγραφούν στις Σχολές και τα Τμήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στα οποία εισήχθησαν έως και σήμερα,Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου.
Υπενθυμίζεται ότι η διαδικασία εγγραφής πραγματοποιείται ηλεκτρονικά, μέσω της εφαρμογής του υπουργείου Παιδείας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://eregister.it.minedu.gov.gr.
Οι επιτυχόντες θα πρέπει να εισάγουν τον 8ψηψιο κωδικό εξετάσεων υποψηφίου και τον ίδιο κωδικό πρόσβασης (password) που χρησιμοποίησαν για την εισαγωγή τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή του Μηχανογραφικού Δελτίου.
SPONSORED
Διάψευση του Υπ. Προστασίας του Πολίτη για αδιαφορία του Α.Τ Αγίων Αναργύρων σε ενδοοικογενειακή βία
21:33
Συμφωνία για την επισκευή σοβιετικών τανκ υπέγραψαν Ρωσία και Ταλιμπάν
21:21
Στις φλόγες αυτοκίνητο στην Αργυρούπολη: Κάτοικοι βγήκαν με πυροσβεστήρες - Βίντεο από το σημείο
21:10
Η ναυαρχίδα του Βασιλικού Ναυτικού της Βρετανίας καθηλώθηκε μετά από νέα βλάβη
21:00