ΕΛΛΑΔΑ

Ομηρία Γαλλίδας στη Λαμία: «Θα είσαι για πάντα η σκλάβα μου», τα πρώτα λόγια του 34χρονου

Ομηρία Γαλλίδας στη Λαμία: «Θα είσαι για πάντα η σκλάβα μου», τα πρώτα λόγια του 34χρονου
(Eurokinissi/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ)/φωτογραφία αρχείου

Εξελίξεις αναμένονται σήμερα στην υπόθεση της ομηρίας μιας 40χρονης Γαλλίδας από έναν 34χρονο στη Λαμία, καθώς ο κατηγορούμενος, αλλά και η φίλη του με την οποία συζεί, θα περάσουν ξανά την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου της πόλης για να απολογηθούν. Ο πρώτος αντιμετωπίζει την κατηγορία της αρπαγής ενώ η 24χρονη φίλη του θα κληθεί να απολογηθεί κατηγορούμενη για υπόθαλψη εγκληματία.

Την ίδια ώρα, η περιγραφή της 40χρονης Γαλλίδας για τις εφιαλτικές στιγμές που πέρασε στο σπίτι του 34χρονου, από το βράδυ της περασμένης Τετάρτης μέχρι και το πρωί του Σαββάτου οπότε και η περιπέτειά της τελείωσε με την έφοδο των αστυνομικών, συγκλονίζουν.

Όπως καταγγέλλει η 40χρονη, μόλις έφθασαν στο σπίτι από το σιδηροδρομικό σταθμό Λιανοκλαδίου, ο 34χρονος την έδεσε, τη φίμωσε, την κλείδωσε σε ένα δωμάτιο, λέγοντάς της: «Καλώς ήρθες στην φυλακή σου, θα είσαι πάντα η σκλάβα μου».

Βέβαια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του tvstar.gr, υπάρχουν και κάποια στοιχεία που δεν ταιριάζουν στο παζλ της υπόθεσης, όπως το γεγονός ότι για κάποιες ώρες η 40χρονη δεν ήταν δεμένη και το πώς σε μία περίπτωση αρπαγής, ο φερόμενος ως απαγωγέας δεν είχε εξαφανίσει το κινητό τηλέφωνο του θύματος με αποτέλεσμα η γυναίκα να καταφέρει να επικοινωνήσει με την κόρη της και μία φίλη της στη Γαλλία για περισσότερες από μία φορά.

Μάλιστα το smartphone «πρόδωσε» τη διεύθυνση του σπιτιού του 34χρονου και διευκόλυνε πολύ το έργο της αστυνομίας.

Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου Δημήτρης Κρούπης δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του για την υπόθεση λέγοντας πως υπάρχουν στοιχεία που θα αποδείξουν ότι τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι, αφήνοντας να εννοηθεί πως πρόκειται για ερωτικό παιχνίδι μεταξύ δύο συντρόφων.

Η Γαλλίδα άλλωστε είχε φιλοξενηθεί ξανά στο σπίτι του 34χρονου το Σεπτέμβριο του 2016 για μία εβδομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας έχουν μαρτυρίες από γυναίκες που ισχυρίζονται πως έχουν βιώσει παρόμοιες καταστάσεις στα χέρια του 34χρονου.

Στο μεταξύ το κινητό τηλέφωνο και ο υπολογιστής του κατηγορουμένου βρίσκονται στα χέρια της αστυνομίας πού αναζητά κάθε στοιχείο που μπορεί να οδηγήσει στην διαλεύκανση της υπόθεσης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ