Θρίλερ με 5χρονο που περιφερόταν μόνος στη λεωφόρο Αλεξάνδρας τα ξημερώματα
Ένα αγόρι πέντε ετών, εντοπίστηκε στις 05:30 τα ξημερώματα να περιφέρεται μόνο του στη συμβολή της λεωφόρου Αλεξάνδρας με τη Σπύρου Τρικούπη.
Οδηγός ταξί που το είδε, σταμάτησε και προσπάθησε να μάθει εάν ήταν μόνο του. Το παιδάκι όμως δεν μιλούσε και στη συνέχεια ο άνδρας το μετέφερε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, στο Τμήμα Ανηλίκων, όπου βρίσκεται έως αυτή την ώρα.
Πριν από λίγα λεπτά, όπως τόνισαν αστυνομικές πηγές στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, τηλεφώνησε στην αστυνομία μια γυναίκα, η οποία είπε πως είναι η μητέρα του και θα πάει να το πάρει από το Ανηλίκων.
«Το παιδί δεν είναι κακοποιημένο, ενώ πρόκειται να διακομιστεί στο νοσοκομείο Παίδων για εξετάσεις», τόνισαν οι ίδιες πηγές.
ΧΡΗΜΑ
Προσωπικός Βοηθός: Πότε λήγει η προθεσμία για τις αιτήσεις - Ποια τα κριτήρια
04:00
ΧΡΗΜΑ
Ποιοι συνταξιούχοι θα πάρουν 400 ευρώ στις 30 Νοεμβρίου - Οι «κερδισμένοι»
03:00
ΧΡΗΜΑ
ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες δικαιούχων για τις επιταγές βιβλίων
02:00
ΧΡΗΜΑ
ΔΥΠΑ: Σε εξέλιξη η υποβολή αιτήσεων για το ειδικό εποχικό βοήθημα - Στις 23/9 και μέσω ΚΕΠ
01:00
ΧΡΗΜΑ