ΕΛΛΑΔΑ

Σε κώμα παραμένει η κοπέλα που έπεσε θύμα βιασμού στο Ζεφύρι - «Μυστήριο» η ταυτότητά της

Σε κώμα παραμένει η κοπέλα που έπεσε θύμα βιασμού στο Ζεφύρι - «Μυστήριο» η ταυτότητά της
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Σε κωματώδη κατάσταση νοσηλεύεται για έβδομη μέρα η κοπέλα που έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού στο Ζεφύρι. Τόσο οι γιατροί όσο και οι Αρχές ελπίζουν η νεαρή να ξυπνήσει τις επόμενες ημέρες και να μπορέσει να αποκαλύψει την ταυτότητά της, η οποία παραμένει άγνωστη ως τώρα, όπως και το τι ακριβώς συνέβη το βράδυ που βρέθηκε αιμόφυρτη στον δρόμο.

Τη Δευτέρα δόθηκε στη δημοσιότητα φωτογραφία του θύματος, όπου φαίνεται ταλαιπωρημένη από την κακοποίηση, σε καταστολή και η αναπνοή της υποστηρίζεται μηχανικά. Οι γιατροί πλέον ελπίζουν σε ένα θαύμα και παρακολουθούν συνεχώς την υγεία της.

Εάν όλα πάνε καλά και η νεαρή συνέλθει, ίσως καταφέρει να αποκαλύψει εάν λέγεται Ελένη ή Ξένια, όπως γράφει το τατουάζ της στη δεξιά κλείδα.

Μέχρι τώρα, κανείς δεν την έχει αναζητήσει και η ταυτότητά της παραμένει άγνωστη.

Η αστυνομία ερευνά το ενδεχόμενο οι δράστες να είναι τρεις, ενώ αναζητά οπτικό υλικό από κάμερες.

«Ζήταγε λίγο νερό»

Ο νεαρός που εντόπισε την κοπέλα περιγράφει τη στιγμή:

«Ήταν μέσα στα αίματα, ήταν εδώ ξαπλωμένη, ζήταγε λίγο νερό, την άκουσα να φωνάζει βοήθεια… Της έδωσα νερό, τη σκέπασα με μία κουβέρτα».

Οι αστυνομικοί και οι κάτοικοι της περιοχής υποστηρίζουν πως η χτυπημένη κοπέλα μεταφέρθηκε από τους δράστες στην οδό Σικελιανού (σ.σ. όπου βρέθηκε) από άλλη περιοχή της Αττικής για να μπερδευτούν τα ίχνη τους.

Το πρωί ο ιατροδικαστής παρέδωσε το δείγμα DNA που συνέλεξε από τα νύχια και τα ρούχα της νεαρής.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουν βγει και οι τοξικολογικές εξετάσεις και θα αποκαλυφθεί εάν η κόλαση που έζησε ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών που της έδωσαν οι βασανιστές της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ