Αντιφασιστική πορεία στη μνήμη του Παύλου Φύσσα
Στον Πειραιά έφτασε η αντιφασιστική πορεία στη μνήμη του Παύλου Φύσσα, στην κεφαλή της οποίας βρίσκονται οι γονείς του αδικοχαμένου μουσικού. Οι διαδηλωτές κατευθύνονται προς τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι περί τους 1.000 αστυνομικούς βρίσκονται επί ποδός σε Κερατσίνι και Πειραιά για να αποφευχθούν επεισόδια.
Όλοι οι δρόμοι γύρω από το Λιμάνι είναι κλειστοί για λόγους ασφαλείας.
Νωρίτερα, η Μάγδα Φύσσα άφησε λουλούδια στο μνημείο του γιου της και άναψε ένα κεράκι στη μνήμη του.
Οι διαδηλωτές κρατούν συνθήματα κατά του φασισμού ενώ για αρκετή ώρα κλειστή ήταν η οδός Παύλου Φύσσα. Όλοι οι συγκεντρωμένοι ζητούν «να ολοκληρωθεί επιτέλους η δίκη και να καταδικαστεί ο Γιώργος Ρουπακιάς».
Σημειώνεται πως αστυνομικοί της τροχαίας αναμένεται να προχωρήσουν σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις - κάτι που θα δημιουργήσει αρκετά προβλήματα σε όσους θελήσουν να κινηθούν τις επόμενες ώρες στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ CNN GREECE: Μπιλλίνης για ευλογιά: Συνάντηση με τον Ευρωπαίο Επίτροπο - Ζώνες, ανασύσταση, εμβόλιο επί τάπητος
07:32
Ποιοι δικαιούνται έως 10.000 για να μετακομίσουν - Μια «λύση» για το δημογραφικό
07:23
Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε λεωφορείο στη Σίνδο - Αναφορές για πρόβλημα στον κινητήρα (pics&vid)
07:14
ΠΑΣΟΚ: «Ναι» στη συνταγματική αναθεώρηση αλλά χωρίς «λευκή επιταγή» στην επόμενη Βουλή
07:14