Πάτρα: Μολότοφ και ένταση στην πορεία για τον Παύλο Φύσσα
Επεισόδια σημειώθηκαν στο κέντρο της Πάτρας μετά το τέλος της πορείας στη μνήμη του Παύλου Φύσσα στην πόλη.
Ειδικότερα, άτομα που φέρονται να ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο πέταξαν μολότοφ και πέτρες στην Ερμού ενώ έβαλαν φωτιά σε κάδο στην οδό Κορίνθου, σύμφωνα με το tempo24.gr.
Σημειώνεται πως στην πορεία συμμετείχαν περίπου 300 άτομα, ενώ η αστυνομία βρισκόταν σε ετοιμότητα για τυχόν επεισόδια.
Πορεία και στη Θεσσαλονίκη
Πορεία και στη Θεσσαλονίκη Αντιφασιστική πορεία στη μνήμη του Παύλου Φύσσα βρίσκεται σε εξέλιξη και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και άλλων κομμάτων της εξωκοινοβουλετικής Αριστεράς συγκεντρώθηκαν στην Καμάρα και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς την Εγνατία οδό.
Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα thestival.gr, η τροχαία εκτρέπει την κυκλοφορία για τη διευκόλυνση των οδηγών.
SPONSORED
Διεθνής διάκριση για το ΕΚΠΑ: Κατέγραψε υψηλές επιδόσεις σε 24 επιστημονικά πεδία
17:25
Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Νέα ταξιδιωτική οδηγία σε αφρικανικές χώρες λόγω της επιδημίας του Έμπολα
17:16
Η «καυτή» ατάκα Φλωρίδη «βρείτε καλό δικηγόρο» και η απάντηση Κωνσταντοπούλου για «αποθήκη αχρήστων»
17:11
Ποιοι βλέπουν άνοδο του αλουμινίου στα 4.000 δολάρια ανά τόνο το επόμενο τρίμηνο
17:05