Βιασμός στο Ζεφύρι: Εντοπίστηκε και η μητέρα της 22χρονης – Καταθέτει στις Αρχές
Κατάθεση στους αστυνομικούς δίνει αυτή την ώρα και η μητέρα της κοπέλας, που βρέθηκε σε πολύ άσχημη κατάσταση πριν από λίγες μέρες στο Ζεφύρι και νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου μέχρι χτες ήταν διασωληνωμένη.
Όπως μεταδίδει το αθηναϊκό πρακτορείο, η μητέρα εντοπίστηκε από τις Αρχές, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές Αρχές, δεν μπορεί να βοηθήσει σχετικά με το τι συνέβη στην κόρη της, καθώς δεν φαίνεται να έχουν καλές σχέσεις.
Τα στοιχεία ταυτότητας της κοπέλας επιβεβαιώθηκαν και επίσημα, από την Ασφάλεια Δυτικής Αττικής. Όπως έγινε γνωστό, η κοπέλα είναι ελληνικής υπηκοότητας, 22 ετών, και μένει σε περιοχή της Δυτικής Αθήνας.
Η 22χρονη, η οποία έχει διαφύγει τον κίνδυνο, συνήλθε χθες στο νοσοκομείο και στους αστυνομικούς που πήγαν εκεί έδωσε ένα σημείωμα με το όνομά της το οποίο επιβεβαιώθηκε. Ωστόσο, ακόμα δεν είναι σε θέση να μιλήσει και αναμένεται όταν συνέλθει πλήρως να δοθεί η άδεια από τους γιατρούς ώστε να δώσει κατάθεση που θα φωτίσει την υπόθεση.
Υπενθυμίζεται ότι η κοπέλα βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση στον δρόμο, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και από την εξέταση προέκυψε ότι έχει πέσει θύμα ομαδικού βιασμού, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που έχει παραγγείλει ο ιατροδικαστής.
«Αυλαία» για θρυλικό μπαρ της Αθήνας και χώρο εκδηλώσεων - Κλείνει μετά από τρεις δεκαετίες
17:55
«Υπάρχει και φιλότιμο» απαντά ο Μαρινάκης στην πρόταση Τσίπρα για τον «Νονό»
17:44
Ιρανός πρόεδρος: Ευθύνη των ΗΠΑ η αποτυχία συμφωνίας - «Οι δειλοί τα κατέστρεψαν όλα»
17:34
Γ. Γεραπετρίτης: Ιστορική για τον ελληνισμό και την ορθοδοξία η συμφωνία για τη Μονή Σινά
17:24