ΕΛΛΑΔΑ

«Πίστευα ότι θα πεθάνω στα χέρια του»: Τι λέει η Γαλλίδα για την ομηρία της από Λαμιώτη

«Πίστευα ότι θα πεθάνω στα χέρια του»: Τι λέει η Γαλλίδα για την ομηρία της από Λαμιώτη
Eurokinissi-ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Την «κόλαση» που έζησε επί τρεις μέρες στα χέρια του 34χρονου στη Λαμία περιγράφει η 40χρονη Γαλλίδα.

«Με κάθισε σε μία καρέκλα. Μου έδεσε τα μάτια και μου έκλεισε το στόμα», λέει χαρακτηριστικά η 40χρονη για τις πρώτες ώρες που βρέθηκε φυλακισμένη στο σπίτι του άνδρα και συνεχίζει:

Μου είπε ότι ήθελε να είμαι η σκλάβα του και ότι δεν έχω άλλη επιλογή. Δεν θα είναι εκεί κανείς να με βοηθήσει, μου έλεγε και ότι αυτός ο χώρος θα είναι η φυλακή μου.

«Πίστευα ότι θα πεθάνω»

Τις ώρες της ομηρείας της, η 40χρονη σκεφτόταν συνεχώς ότι είχε έρθει το τέλος της, όπως είπε στο κεντρικό δελτίο του Alpha.

«Κάποια μέρα μου είπε ότι ήθελε να πάω στο γιατρό και να του ζητήσω να μου δώσει χλωροφόρμιο. Τον ρώτησα γιατί ήθελε να πάρω χλωροφόρμιο και μου είπε "δεν ειναι δική σου δουλειά". Πιστεύω ότι σχεδίαζε να το χρησιμοποιήσει σε μένα και να με μεταφέρει όπου θέλει, ώστε να μη με βρει κανείς, δεν ξέρω. Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν ότι θα πεθάνω», τόνισε η Γαλλίδα.

Πώς κατάφερε να σωθεί

«Κλειδί» για την σωτηρία της ήταν το κινητό της τηλέφωνο και η ψυχολογική πίεση που άσκησε στον 34χρονο. «Μου άφησε το κινητό μου τηλέφωνο γιατί το διαπραγματεύτηκα, επειδή τηλεφωνούσε η κόρη μου και του εξήγησα ότι χρειάζομαι να έχω το κινητό τηλέφωνο για να μιλάω με την οικογένειά μου και να τον κάνω να καταλάβει ότι αν δεν απαντάω, θα καλέσουν την αστυνομία και θα με αναζητήσουν», συνέχισε η γυναίκα.

Η ίδια αναφέρθηκε και στην τιμωρία που θα ήθελε να έχει ο 34χρονος: «Θέλω να μπει φυλακή ώστε να σταματήσει. Ίσως τότε να δει πώς είναι η φυλακή για κάποιον που θέλει να είναι ελεύθερος. Να πάει ίσως να τον δει ένας γιατρός, ένας καλός γιατρός».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ