Γιώργος Παπαπροδρόμου: Η ασφάλεια στον Κυβερνοχώρο ξεκινά από τα σχολεία
Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια αύξηση των κρουσμάτων κυβερνοεγκλήματος θα πει στο CNN Greece o επικεφαλής της Δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος Γιώργος Παπαπροδρόμου.
Ο κ Παπαπροδρόμου μιλώντας στο περιθώριο ημερίδας για την κυβερνοασφάλεια που διοργάνωσε το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο στο πλαίσιο της 83ης ΔΕΘ είπε ότι η αύξηση των κρουσμάτων οφείλεται στο ότι έχουν αυξηθεί οι χρήστες του διαδικτύου αλλά και γιατί ο καθένας από εμάς προβαίνει σε περισσότερες ηλεκτρονικές συναλλαγές.
Για τον κ. Παπαπροδρόμου το κλειδί για την ασφαλή πλοήγηση είναι η ενημέρωση και η εκπαίδευση των χρηστών που ξεκινά από το σχολείο κάτι το οποίο θα διαμορφώσει μια συμπεριφορά στην κοινωνία στα επόμενα χρόνια, απέναντι στο διαδίκτυο.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Thibault De Lary De Latour (BAT): η προστασία των ανηλίκων ξεπερνά τη στενή νομοθετική συμμόρφωση
13:30
ΕΛΛΑΔΑ
Διασωληνώθηκε ο τετράχρονος που δέχτηκε επίθεση σκύλου στην Κρήτη - Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ (vid)
13:18
CULTURE
Μέγαρο Αθηνών: 16/5 μουσική δωματίου από τους ταλαντούχους νέους σολίστ-μέλη της Ελληνικής Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων
13:17
ΔΙΕΘΝΗ
BofA: Σε τροχιά αναμονής για τα επιτόκια της ΕΚΤ - Αμετάβλητα τον Απρίλιο
13:14
CULTURE