Προσαγωγή ηγετικού στελέχους του Ρουβίκωνα στη ΓΑΔΑ
Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και συγκεκριμένα στο Τμήμα της Κρατικής Ασφάλειας προσήχθη πριν από λίγο το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα το οποίο πρωταγωνιστεί σε πολλές από τις ενέργειες της αναρχικής ομάδας.
Πρόκειται για ένα από τα ιδρυτικά μέλη της αναρχικής ομάδας και όπως όλα δείχνουν, οι Αρχές θέλουν να ασκήσουν πίεση στα μέλη της οργάνωσης. Όμως μέχρι στιγμής το... πρέσινγκ φαίνεται να μην αποδίδει κανένα αποτέλεσμα, αφού η Κρατική Ασφάλεια δεν κατάφερε να σταματήσει το Ρουβίκωνα, ούτε όταν πήγαινε στην εκκλησία.
Όπως είναι γνωστό, μια ομάδα περίπου 20 ατόμων χθες το πρωί εισέβαλε στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου στα Εξάρχεια κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας, φώναξαν συνθήματα και αμέσως μετά εξαφανίστηκαν σαν… κύριοι.
Πηγές ασφαλείας έλεγαν ότι μετά την προσαγωγή του, το ηγετικό στέλεχος θα αφεθεί και πάλι ελεύθερος.
Ισπανία: Κίνδυνος υπερχείλισης ποταμών και ταμιευτήρων, λόγω του νέου κύματος κακοκαιρίας
23:57
Κολομβία: Το μεγαλύτερο καρτέλ ναρκωτικών σταματά τις συνομιλίες με τον πρόεδρο της χώρας λόγω Τραμπ
23:47
ΑΑΔΕ: Ψηφιακή εφαρμογή για την απαλλαγή από τα τέλη κυκλοφορίας για Άτομα με Αναπηρία
23:37
Σαουδική Αραβία: Έρχονται διαβατήρια... για καμήλες - Στόχος η «οργάνωση των πωλήσεων»
23:25