Δολοφονία φαρμακοποιού: Σε υπόνομο εξαφάνισε το όπλο ο δράστης
Σε έναν υπόνομο κοντά στο σημείο της δολοφονίας του φαρμακοποιού είπε ο 55χρονος δράστης ότι πέταξε το φονικό όπλο, με το οποίο λίγο νωρίτερα σκότωσε τον ιδιοκτήτη φαρμακείου την ώρα που έβγαινε από το σπίτι του στο Ψυχικό.
Στους αστυνομικούς του ανθρωποκτονιών ομολόγησε τα πάντα και περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια πώς πήρε την απόφαση να σκοτώσει τον άνθρωπο, ο οποίος είχε βγάλει στον πλειστηριασμό το σπίτι του για ένα χρέος περίπου 300.000 ευρώ.
Συντετριμμένος περιέγραψε στους αστυνομικούς πώς πήρε την απόφαση, πώς παρακολούθησε το θύμα του, αλλά μίλησε και για τους συνεχείς καυγάδες και αντεγκλήσεις που είχαν μεταξύ τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες εμφανίζεται καταρρακωμένος για όσα συνέβησαν και επαναλαμβάνει ότι αισθάνθηκε «αδικημένος» για το γεγονός ότι ο φαρμακοποιός του είχε πάρει το σπίτι.
Κατάρ: Οι διμερείς σχέσεις και οι εξελίξεις στην περιοχή στη συνάντηση Δένδια - Αλ Θάνι
23:38
Οδηγοί ταξί στη Σάμο χρέωσαν πελάτες μεγαλύτερο κόμιστρο από το επιτρεπόμενο και συνελήφθησαν
23:29
«Παραμείνεται στο σπίτι»: Δραματικές εκκλήσεις για τις πυρκαγιές στον Καναδά - Τοξικός ο αέρας
23:16
Νέο σφυροκόπημα ΗΠΑ σε Ιράν: Θέλουν συνάντηση λέει ο Τραμπ - Κλειστό το Ορμούζ απαντά η Τεχεράνη
23:06