Ανάπηρος σηκώθηκε από το καροτσάκι για να κάνει ληστεία
Ο άνδρας μπήκε στην τράπεζα με το αναπηρικό του καροτσάκι και όταν έφτασε η χρηματαποστολή, σηκώθηκε, έβγαλε το καλάσνικοφ και φώναξε «ληστεία».
Όλα έγιναν στην πλατεία Κανάρια στην Ηλιούπολη σε υποκατάστημα τράπεζας. Με αναπηρικό καροτσάκι έφτασε στο υποκατάστημα της Τράπεζας (11/12-10.00) και ζήτησε από τους υπαλλήλους να του ανοίξουν την πλαϊνή πόρτα, από την οποία διέρχονται μήτερες με καρότσια και ΆΜΕΑ. Όταν, όμως, μπήκε η χρηματαποστολή μέσα στην τράπεζα, σηκώθηκε από το αναπηρικό καροτσάκι και φώναξε «ληστεία».
Χάρη στην ψυχραιμία ενός υπαλλήλου της τράπεζας που πάτησε το ειδικό κουμπί, ειδοποιήθηκε άμεσα η αστυνομία, χτύπησε ο συναγερμός και τότε ο άνδρας πανικοβλήθηκε και εκείνη τη στιγμή έγινε το δεύτερο θαύμα και άρχισε να τρέχει για να διαφύγει.
Πότε πληρώνονται οι συντάξεις Φεβρουαρίου - Αναλυτικά ο «χάρτης» πληρωμών
02:00
Ποια η διάρκεια των χειμερινών εκπτώσεων - Υποχρεώσεις και οδηγίες προς τις επιχειρήσεις
01:00
Σε ισχύ τα νέα όρια συναλλαγών μέσω IRIS - Τι ισχύει για τις εμπορικές πληρωμές
00:30
Η ανάπτυξη ευρωπαϊκών στρατευμάτων στη Γροιλανδία δεν αλλάζει κάτι για τον Τραμπ, λένε οι ΗΠΑ
23:57