Ανάπηρος σηκώθηκε από το καροτσάκι για να κάνει ληστεία
Ο άνδρας μπήκε στην τράπεζα με το αναπηρικό του καροτσάκι και όταν έφτασε η χρηματαποστολή, σηκώθηκε, έβγαλε το καλάσνικοφ και φώναξε «ληστεία».
Όλα έγιναν στην πλατεία Κανάρια στην Ηλιούπολη σε υποκατάστημα τράπεζας. Με αναπηρικό καροτσάκι έφτασε στο υποκατάστημα της Τράπεζας (11/12-10.00) και ζήτησε από τους υπαλλήλους να του ανοίξουν την πλαϊνή πόρτα, από την οποία διέρχονται μήτερες με καρότσια και ΆΜΕΑ. Όταν, όμως, μπήκε η χρηματαποστολή μέσα στην τράπεζα, σηκώθηκε από το αναπηρικό καροτσάκι και φώναξε «ληστεία».
Χάρη στην ψυχραιμία ενός υπαλλήλου της τράπεζας που πάτησε το ειδικό κουμπί, ειδοποιήθηκε άμεσα η αστυνομία, χτύπησε ο συναγερμός και τότε ο άνδρας πανικοβλήθηκε και εκείνη τη στιγμή έγινε το δεύτερο θαύμα και άρχισε να τρέχει για να διαφύγει.
SPONSORED
Βίντεο - ντοκουμέντο: Μέσα στο σπίτι που νοίκιαζε ο 37χρονος Παλαιστίνιος στα Πατήσια - Τι βρέθηκε
13:17
Δύο ισχυροί σεισμοί 4,8 και 5,2 Ρίχτερ στην Εύβοια: Κατολισθήσεις στο Μαντούδι- Αισθητοί στην Αττική
13:01
Η Ρωσία έπληξε υποδομή πυρηνικού καυσίμου κοντά στο Τσερνόμπιλ
12:57
Η βρετανική «ουτοπική πόλη» που ο Τζορτζ Όργουελ...απεχθανόταν
12:52